Vi har mere end 35 års erfaring indenfor IT-rekruttering.

Rekruttering

Vores mere end 35 års erfaring med IT-rekruttering har været medvirkende til, at vi er en nøglespiller i branchen og har opbygget en stor viden og et fantastisk netværk af både kunder og kandidater.

Hos SCR arbejder vi oftest med både search & selection.

Det vil sige, at vi som jeres rekrutteringspartner arbejder med omfattende og systematisk search af kandidatmarkedet og derudover aflaster jer både i forhold til annoncehåndtering, screening og interviews med ansøgere.

Undersøgelser viser, at op mod 45% betegner sig selv som ”ikke-jobsøgende”, men de vil stadig være åbne overfor at tale om nye jobmuligheder, når rekrutteringsvirksomheder som os henvender sig. Det viser, at man ved at samarbejde med os i højere grad får afdækket den talentmasse, der findes, idet også de passive kandidater ”aktiveres”. På den måde sikrer vi, at den helt rette person – både i forhold til faglige kompetencer og personlighed – ansættes. Hør mere om SCR i videoen nedenfor eller kontakt os via knappen herunder.

Procesbeskrivelse

SCR anvender veldokumenterede processer, metoder og værktøjer til at skabe det rigtige match mellem de evner og erfaringer, som nøglemedarbejderne besidder, og de jobs og den virksomhed, som de ansættes i.

Vil du høre mere så kontakt os for en uforpligtende snak om rekrutteringsløsninger, personvurdering og hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. 

Klaus Bendixen
Adm. direktør