Kontakt vores rekrutteringsteam direkte

Rekruttering

Jan Høllsberg

Adm. direktør, Partner

TLF: 22917722

Jan er uddannet cand.merc. i organisation og strategi samt en række ledelses- og IT-kurser. Han har arbejdet med rekrutteringsopgaver ved SCR i de sidste 20 år og har været selskabets ejer og direktør siden 2012. Jan har ekspertise inden for IT-rekruttering og har indgående erfaringer med rekruttering af leder- og medarbejderprofiler med tunge specialistkompetencer.

  Klaus Bendixen

  Seniorkonsulent, Partner

  TLF: 60204546

  Klaus Bendixen har en baggrund som Cand.Merc. suppleret med IT certificeringer. Klaus har ledererfaring, og har arbejdet med HR både internt og som ekstern rekrutteringspartner. Klaus er Partner med ansvar for design og gennemførsel af effektive rekrutteringsprocesser.  Klaus bidrager også i en række bestyrelsessammenhænge. 

   Kirsten Volf Brøchner

   Seniorkonsulent

   TLF: 28780923

   Kirsten har arbejdet med rekruttering siden 2010 og har derudover erfaring som Direktør og Selvstændig. Kirstens speciale er rekruttering af IT-specialister og ledere, hvor rekrutteringsprocessen underbygges af en stor forretningsforståelse. Kirsten afsluttede i 2022 sin MBA in Leadership Psychology. 

    Lars Holmer

    Konsulent

    TLF: 28100418

    Lars er uddannet cand.it ved Aarhus Universitet og har været Officer i Hæren ved Jydske Dragon Regiment, hvor han stadig er aktiv som reserveofficer. Han har arbejdet med rekruttering i mere end 15 år, herunder de sidste 5 år ved SCR, hvor han arbejder med hele rekrutteringsprocessen som Rekrutteringskonsulent.    

     Maiken Vernstrøm Eriksen

     IT Search Specialist

     TLF: 86184044

     Maiken er uddannet cand.it i Information Architecture fra Aalborg Universitet.
     Til daglig sidder Maiken på vores kontor i Viby og researcher IT-kandidater i samarbejde med Kathrine. Sammen står de for bl.a. search af IT-kandidater, den indledende dialog, CV-screening, udarbejdelse af stillingsannoncer og opslag på LinkedIn. 

      Kathrine Vadsholt Klausen

      IT Search Specialist

      TLF: 27644910

      Kathrine er uddannet cand.mag. i Læring og Forandringsprocesser ved Aalborg Universitet. Hun har arbejdet i Irland med virksomhedskommunikation og marketing for globale kunder.
      Til daglig sidder Kathrine på vores kontor i Viby og researcher IT-kandidater i samarbejde med Maiken. Sammen står de for bl.a. search af IT-kandidater, den indledende dialog, CV-screening, udarbejdelse af stillingsannoncer og opslag på LinkedIn.