Kontakt vores rekrutteringsteam direkte

Rekruttering

Klaus Bendixen

Adm. direktør

TLF: 60204546

Klaus Bendixen har en baggrund som Cand.Merc. suppleret med IT certificeringer. Klaus har ledererfaring, og har arbejdet med HR både internt og som ekstern rekrutteringspartner. Klaus er Partner med ansvar for design og gennemførsel af effektive rekrutteringsprocesser. Klaus bidrager også i en række bestyrelsessammenhænge. 

  Kirsten Volf Brøchner

  Seniorkonsulent

  TLF: 28780923

  Kirsten har arbejdet med rekruttering siden 2010 og har derudover erfaring som Direktør og Selvstændig. Kirstens speciale er rekruttering af IT-specialister og ledere, hvor rekrutteringsprocessen underbygges af en stor forretningsforståelse. Kirsten afsluttede i 2022 sin MBA in Leadership Psychology. 

   Lars Holmer

   Konsulent

   TLF: 28100418

   Lars er uddannet cand.it ved Aarhus Universitet og har været Officer i Hæren ved Jydske Dragon Regiment, hvor han stadig er aktiv som reserveofficer. Han har arbejdet med rekruttering i mere end 15 år, herunder de sidste 5 år ved SCR, hvor han arbejder med hele rekrutteringsprocessen som Rekrutteringskonsulent.    

    Kenneth Brandstrup

    Client Manager / Headhunter

    TLF: 28937270 

    Kenneth har arbejdet med værdibaseret softwaresalg og -løsninger i tech/IT-branchen siden 1993, og har mange års erfaring med strategi, forretningsudvikling, procesoptimering og salgsledelse – både på taktisk og operationelt niveau. Både som leder og virksomhedsejer, har han arbejdet med rekruttering og dermed skabt et stort netværk af kompetente IT-kandidater.

     Kathrine Vadsholt Klausen

     IT Search Specialist

     TLF: 27644910

     Kathrine er uddannet cand.mag. i Læring og Forandringsprocesser ved Aalborg Universitet. Hun har arbejdet i Irland med virksomhedskommunikation og marketing for globale kunder. Til daglig searcher Kathrine efter IT-kandidater, og står for den indledende dialog, CV-screening, udarbejdelse af stillingsannoncer og opslag på LinkedIn.