Vi skaber matchet!
Vi er committede og vil relationerne.
Vi skaber matchet!
Vi er committede og vil relationerne.

Vores kompetencer

Infrastruktur & Drift

Software & Webudvikling

Projektledelse

Forretningsystemer

ERP

IT Sikkerhed

Personaleledelse

Support

Test

Rådgivning

Du skal vælge at samarbejde med SCR Freelance, fordi vi er et professionelt IT-rekrutteringshus med fokus på Freelance konsulenter.
Vores team består udelukkende af erfarne medarbejdere med stor indsigt i IT-området.

Vi kan hjælpe dig med Freelance konsulenter, vikarer og Interime ledelseskonsulenter

Vi skaber matchet

Vi går ikke ind for tilfældigheder, og vi ved, at et godt match mellem IT-konsulent og virksomhed bliver skabt på baggrund af parametre som virksomhedskultur, forretningsstrategi, kompetencer, erfaring og personlighed. Derfor prioriterer vi at kende både virksomheden og IT-konsulenten.

Vi er committede

Vi slipper hverken kunden eller IT-konsulenten undervejs. Vi er committede til at få matchet til at fungere, så du får mest ud af samarbejdet. Det betyder, at vi er til stede i hele processen, der hvor du har behov – både før, under og efter en opgave. Det er vi i form af løbende rådgivning, sparring og opfølgningssamtaler. Vi arbejder på at skabe et fundament på tillid og åbenhed.

Vi vil relationerne

For os betyder det noget, at vi kender hinanden, og derfor fokuserer vi på at opbygge tætte relationer både til kunden og IT-konsulenten. Vi lytter for at lytte og forstå. Vores indsigt i dig og din situation skaber de bedste forudsætninger for os i det videre samarbejde. Vi tænker altid langsigtet og bruger lang tid på at komme tættere på vores kunder og konsulenter, da vi ved at det er langvarige relationer.

Vi lytter og rådgiver under hele rekrutteringsprocessen og vi gennemfører løbende feedback på samarbejdet, for at sikre tilfredshed hele vejen rundt.

SCR - Freelance - Kunde

Hvis du har adgang til vores kundeportal, så kan du logge ind her.

I SCR Freelance tager vi ansvar for at minimere og reducere vores aftryk på klimaet. Som en del af IT-branchen ønsker vi, at gøre en aktiv indsats for at modvirke global opvarmning ved at lagre CO2, sikre rent drikkevand, sikre mere natur, øget biodiversitet og skabelsen af nye rekreative naturområder.

Det gør vi ved at plante træer i samarbejde med GrowingTrees.dk, hvor vi planter et nyt træ for hver aktiv konsulent vi har på opgave.

Et udpluk af vores samarbejdspartnere

Skal vi også hjælpe dig med det næste job eller opgave?

Rekruttering er en tillidssag og vi er committede til at hjælpe dig hele vejen.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne

 

“SCR Freelance sætter sig godt ind i vores forretning og har en meget præcis forståelse for vores behov. Derfor formår de også at ramme med konsulenter, som bare passer spot-on. De er til super effektive til at rekruttere freelancere til os.”

- Morten Wegelbye Holm, LEMAN

Vil du høre mere så kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi kan afklare dine behov i forhold til de kompetenceområder vi kan byde ind med

Anders Dyrberg
Kommerciel Direktør