Vi er ærlige og hensynsfulde og agerer som en professionel og seriøs samarbejdspartner
Vi er ærlige og hensynsfulde og agerer som en professionel og seriøs samarbejdspartner

Relationen skal være på plads

Hos SCR Freelance kender vi IT-branchen, hvilket tydeligt kommer frem når vi skaber et match mellem dine kompetencer til kundens forretningsbehov.

Din faglighed skal være i orden, så den matcher vores kunders efterspørgsel. Vi kan se dine kompetencer i dit CV, men dine personlige kompetencer, sociale evner og styrke i dialogen med andre oplever vi igennem relationen. Derfor er relationen mellem dig og SCR Freelance meget vigtig for os.

Vi har stor tillid til vores konsulenters kompetencer, og vi er gerne med til at videreudvikle dine kompetencer i en retning, hvor du får mest muligt ud af dem og dermed får spændende og udfordrende projekter.

SCR - Freelance - Konsulent

Opret en konsulentprofil på vores portal eller log ind, hvis du er registreret.

Er du aktiv konsulent ved SCR Freelance,

så husk at anvende vores tilbud om kurser.

Vores commitment

Du oplever vores commitment i vores løbende dialog, hvor vi giver regelmæssig feedback på samarbejdet med kunderne samt giver forslag til udviklingsområder for den enkelte. Hos SCR Freelance har vi en oprigtig interesse for vores konsulenter. Vi er opmærksomme på dine styrker og svagheder og rådgiver i, hvordan du bedst kan udnytte dit potentiale.

I alle relationer er vi ærlige og hensynsfulde og agerer som en professionel og seriøs samarbejdspartner, hvor du vil føle et tilhørsforhold, som en del af et fællesskab.

 

Vi bakker altid op om vores freelancere, og står klar til at rådgive dem, når behovet opstår. Samtidig ved vi, hvornår vi skal trække os fra processen, så I selv kan afstemme samarbejdet.

Vi følger dig – hele vejen

 

 

Planlægger du at blive freelancer, så tag fat i os for en videre dialog.

Book et møde med vores rekrutteringsteam HER

Relationer er det vigtigste for os. Vi er derfor altid åbne for dialog.

Er du i området omkring vores kontorer i Viby eller Greve, så endelig kontakt os for en personlig samtale med vores team omkring dine muligheder.

Anders Laursen
Konsulentchef