Hvem er vi?

I mere end 35 år har vi hjulpet virksomheder i Danmark med at rekruttere IT-medarbejdere og IT-konsulenter. Historien forpligter, og vi ved, at rekruttering er en tillidssag. Vi er diskrete og ærlige og brænder for at matche de rette kandidater og konsulenter til vores kunder. Det er ikke uden grund, at vi har ry for at være de bedste i branchen når det gælder IT.

Vores historie

Siden 1986 har vi specialiseret os i rekruttering af erfarne IT-medarbejdere på alle niveauer – lige fra IT-specialisten til IT-lederen. Sidst i 90’erne tilføjede vi endnu en service – rekruttering af freelance-konsulenter gennem SCR Freelance.

I starten havde vi til huse i det centrale Aarhus, men har nu kontor i nye og moderne lokaler i Viby J. og Greve.

Det er her, kandidaterne møder os, og det er her, vi deler viden med hinanden.

SCR er et rekrutteringshus

Hos os har vi altid fokuseret på rekruttering af kandidater til fastansættelse. Vi så dog tidligt fordelene ved at indgå i arbejdet med freelancere indenfor IT-området – også før freelancere var en fast del af det danske arbejdsmarked. Vi har gennem årene opbygget et stort netværk, der sikrer, at vi kan skabe det bedste match med de bedst egnede kandidater.

Hos SCR har vi i dag et netværk af mange tusinde IT-kandidater og konsulenter i vores kandidatdatabaser og er derfor et velvalgt centrum når behovet for IT-kompetencer skal dækkes.

Skal vi også hjælpe dig med det næste job eller opgave?
Rekruttering er en tillidssag og vi er committede til at hjælpe dig hele vejen.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne