Kontakt vores team

Rekruttering

Jan Høllsberg

Adm. direktør, Partner

TLF: 22917722

Jan er uddannet cand.merc. i organisation og strategi samt en række ledelses- og IT-kurser. Han har arbejdet med rekrutteringsopgaver ved SCR i de sidste 20 år og har været selskabets ejer og direktør siden 2012. Jan har ekspertise inden for IT-rekruttering og har indgående erfaringer med rekruttering af leder- og medarbejderprofiler med tunge specialistkompetencer.

  Klaus Bendixen

  Seniorkonsulent, Partner

  TLF: 60204546

  Klaus Bendixen har en baggrund som Cand.Merc. suppleret med IT certificeringer. Klaus har ledererfaring, og har arbejdet med HR både internt og som ekstern rekrutteringspartner. Klaus er Partner med ansvar for design og gennemførsel af effektive rekrutteringsprocesser.  Klaus bidrager også i en række bestyrelsessammenhænge. 

   Kirsten Volf Brøchner

   Seniorkonsulent

   TLF: 28780923

   Kirsten har arbejdet med rekruttering siden 2010 og har derudover erfaring som Direktør og Selvstændig. Kirstens speciale er rekruttering af IT-specialister og ledere, hvor rekrutteringsprocessen underbygges af en stor forretningsforståelse.

    Lars Holmer

    Konsulent

    TLF: 28100418

    Lars er uddannet cand.it ved Aarhus Universitet og har været Officer i Hæren ved Jydske Dragon Regiment, hvor han stadig er aktiv som reserveofficer. Han har arbejdet med rekruttering i mere end 15 år, herunder de sidste 5 år ved SCR, hvor han arbejder med hele rekrutteringsprocessen som Rekrutteringskonsulent.    

     Rasmus Bendixen

     IT Search Specialist

     TLF: 28937270

     Rasmus er uddannet cand.ling.merc i Corporate Communication ved Aarhus Universitet, hvor han har lært at håndtere virksomhedskommunikation på strategisk og operationelt niveau.
     Han har studeret i både Milano og Canada og arbejdet i Østrig som skiinstruktør.       
     Til daglig sidder Rasmus på vores kontor i Viby og researcher IT-kandidater i samarbejde med Maiken.

      Maiken Vernstrøm Eriksen

      IT Search Specialist

      TLF: 86184044

      Maiken er uddannet cand.it i Information Architecture fra Aalborg Universitet.
      Hun har erfaring som UX- og UI-specialist og er derfor SCR’s ekspert når det kommer til hjemmesidedesign.
      Til daglig sidder Maiken på vores kontor i Viby og researcher IT-kandidater i samarbejde med Rasmus.

       Kathrine Vadsholt Klausen

       IT Search Specialist

       TLF: 27644910

       Kathrine er uddannet cand.mag. i Læring og Forandringsprocesser ved Aalborg Universitet. Hun har arbejdet i Irland med virksomhedskommunikation og marketing for globale kunder.
       Til daglig sidder Kathrine på vores kontor i Viby og researcher IT-kandidater i samarbejde med Maiken og Rasmus.

        Freelance

        Søren Vestergaard

        Adm. Direktør, Partner

        TLF: 60515115

        Søren har en baggrund som B.Sc. i Informatik fra AAU og Cand.IT, i IT, Kommunikation og Organisation fra Handelshøjskolen i Aarhus. Han har arbejdet som kundeansvarlig i flere år i IBM og siden i en række lederstillinger i IBM og JN Data inden han i 2016 kom til SCR Freelance, hvor han i dag er partner. Søren bor i Randers.

         Anders Dyrberg

         Kommerciel Direktør, Partner

         TLF: 28431040

         Anders har en bachelor i markedsføring og økonomi og har arbejdet med rekruttering og ITsalg i flere virksomheder. Inden han i 2020 kom til SCR Freelance var han ved Miracle og Capgemini Sogeti. Anders bor i Højbjerg

          Lars O. Hindby

          Seniorkonsulent, Partner

          TLF: 20684209

          Lars har en Cand.merc.dat fra Handelshøjskolen i Aarhus, hvorefter han startede i IBM som projekt- og salgsleder. I 2006 overtog han ejerskabet af SCR Freelance og er i dag partner og bestyrelsesformand. Lars bor i Ry.

           Anders Laursen

           Konsulentchef, Partner

           TLF: 20689207

           Anders har en Cand.merc i Strategi og Ledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus. Inden da var han projektleder og efterfølgende har Anders arbejdet med rekruttering, rådgivning, coaching og sparring i forbindelse med karriereudvikling. I 2007 startede han ved SCR Freelance og er siden blevet partner og konsulentchef. Anders bor i Odder

            Henrik Fink

            Seniorkonsulent, Partner

            TLF: 28929508

            Henrik har arbejdet med salg af IT-udstyr siden starten af 90’erne og været med i den store teknologiske udvikling. Han har siden siddet i mange roller som key account manager, produktspecialist og chefkonsulent inden han i 2010 kom til SCR Freelance, hvor han i dag er partner. Henrik bor i Vejle

             Søren Thyregod

             Seniorkonsulent

             TLF: 40711910

             Søren startede sin karriere indenfor økonomi ved ØK og kom ind i IT-branchen midt i 80’erne, hvor han var projektleder og siden IT-konsulent. Igennem 90’erne var han corporate IT chef ved Jysk inden han kom til SCR første gang i 1999. Efter nogle år ved andre konsulenthuse kom Søren til SCR Freelance i 2013. Søren bor i Næstved.

              Flemming Hyldahl

              Seniorkonsulent

              TLF: 26121717

              Flemming er markedsføringsøkonom fra AU og har en HD i Business Administration fra BSS i Aarhus. Flemming har arbejdet med salg i mange aspekter og har parallelt haft rekruttering som en fast del af jobbene, herunder rekruttering indenfor IT. Årene inden han i 2017 kom til SCR Freelance var han HR Manager og COO i tøjbranchen. Flemming bor i Åbyhøj.

               Maiken Pagels-Grandt

               Seniorkonsulent

               TLF: 2629 7706

               Maiken har flere års erfaring fra den finansielle sektor og har varetaget opgaver indenfor IT og HR. Heriblandt IT controller, IT projektledelse- og koordinering, samt HR uddannelse – også indenfor det agile. Hun sætter sig ind i behov og sammenhæng og har mennesker & relationer i fokus. Maiken kom til SCR Freelance i maj 2022 og bor i Hellerup.

                Brian Bach Norup

                Seniorkonsulent

                TLF: 40686106

                Brian har en flerårig karriere indenfor account management og har arbejdet med IT konsulenter i snart 10 år. Han har en god indsigt i at forstå kunders behov og omdanne det til konkrete opgaver, der kan rekrutteres konsulenter til at løse. Han kom til SCR Freelance i 2017. Brian bor i Herlev.

                 Ditte Bech-Larsen

                 Business assistent

                 TLF: 93919490

                 Ditte er akademiuddannet indenfor marketing management tilkoblet DTP/grafiske kurser. Hun har arbejdet med kundeservice, administration og webhåndtering inden hun i 2015 startede ved SCR Freelance, hvor hun er centrum for vores adminstration og økonomi. Ditte bor i Viby J.

                  Ann-Sofie Knudsen

                  Rekrutteringskonsulent

                  TLF: 20779038

                  Ann-Sofie har en bachelor i Erhvervsøkonomi og Sociologi og Cand.soc i Erhvervsøkonomi fra AU. Efter en smuttur på den danske ambassade i Norge og en stilling som forskningsassistent på projekt vedr. medarbejderansættelse har hun arbejdet indenfor rekruttering. Hendes erfaring er primært indenfor IT området. Hun har været ved SCR Freelance siden 2021, men har været i SCR familien siden 2017. Ann-Sofie bor i Aarhus.

                   Skal vi også hjælpe dig med det næste job eller opgave?
                   Rekruttering er en tillidssag og vi er committede til at hjælpe dig hele vejen.

                   Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne