Kontakt vores team

Rekruttering

Klaus Bendixen

Adm. direktør

TLF: 60204546

Klaus Bendixen har en baggrund som Cand.Merc. suppleret med IT certificeringer. Klaus har ledererfaring, og har arbejdet med HR både internt og som ekstern rekrutteringspartner. Klaus er Partner med ansvar for design og gennemførsel af effektive rekrutteringsprocesser. Klaus bidrager også i en række bestyrelsessammenhænge. 

  Kirsten Volf Brøchner

  Seniorkonsulent

  TLF: 28780923

  Kirsten har arbejdet med rekruttering siden 2010 og har derudover erfaring som Direktør og Selvstændig. Kirstens speciale er rekruttering af IT-specialister og ledere, hvor rekrutteringsprocessen underbygges af en stor forretningsforståelse. Kirsten afsluttede i 2022 sin MBA in Leadership Psychology. 

   Lars Holmer

   Konsulent

   TLF: 28100418

   Lars er uddannet cand.it ved Aarhus Universitet og har været Officer i Hæren ved Jydske Dragon Regiment, hvor han stadig er aktiv som reserveofficer. Han har arbejdet med rekruttering i mere end 15 år, herunder de sidste 5 år ved SCR, hvor han arbejder med hele rekrutteringsprocessen som Rekrutteringskonsulent.    

    Kenneth Brandstrup

    Client Manager / Headhunter

    TLF: 28937270 

    Kenneth har arbejdet med værdibaseret softwaresalg og -løsninger i tech/IT-branchen siden 1993, og har mange års erfaring med strategi, forretningsudvikling, procesoptimering og salgsledelse – både på taktisk og operationelt niveau. Både som leder og virksomhedsejer, har han arbejdet med rekruttering og dermed skabt et stort netværk af kompetente IT-kandidater.

     Kathrine Vadsholt Klausen

     IT Search Specialist

     TLF: 27644910

     Kathrine er uddannet cand.mag. i Læring og Forandringsprocesser ved Aalborg Universitet. Hun har arbejdet i Irland med virksomhedskommunikation og marketing for globale kunder.
     Til daglig sidder Kathrine på vores kontor i Viby og researcher IT-kandidater.

      Freelance

      Søren Vestergaard

      Adm. Direktør, Partner

      TLF: 60515115

      Søren har en baggrund som B.Sc. i Informatik fra AAU og Cand.IT, i IT, Kommunikation og Organisation fra Handelshøjskolen i Aarhus. Han har arbejdet som kundeansvarlig i flere år i IBM og siden i en række lederstillinger i IBM og JN Data inden han i 2016 kom til SCR Freelance, hvor han i dag er partner. Søren bor i Randers.

       Anders Dyrberg

       Kommerciel Direktør, Partner

       TLF: 28431040

       Anders har en bachelor i markedsføring og økonomi og har arbejdet med rekruttering og ITsalg i flere virksomheder. Inden han i 2020 kom til SCR Freelance var han ved Miracle og Capgemini Sogeti. Anders bor i Højbjerg

        Lars O. Hindby

        Seniorkonsulent, Partner

        TLF: 20684209

        Lars har en Cand.merc.dat fra Handelshøjskolen i Aarhus, hvorefter han startede i IBM som projekt- og salgsleder. I 2006 overtog han ejerskabet af SCR Freelance og er i dag partner og bestyrelsesformand. Lars bor i Ry.

         Anders Laursen

         Konsulentchef, Partner

         TLF: 20689207

         Anders har en Cand.merc i Strategi og Ledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus. Inden da var han projektleder og efterfølgende har Anders arbejdet med rekruttering, rådgivning, coaching og sparring i forbindelse med karriereudvikling. I 2007 startede han ved SCR Freelance og er siden blevet partner og konsulentchef. Anders bor i Odder

          Henrik Fink

          Seniorkonsulent, Partner

          TLF: 28929508

          Henrik har arbejdet med salg af IT-udstyr siden starten af 90’erne og været med i den store teknologiske udvikling. Han har siden siddet i mange roller som key account manager, produktspecialist og chefkonsulent inden han i 2010 kom til SCR Freelance, hvor han i dag er partner. Henrik bor i Vejle

           Ditte Bech-Larsen

           Business assistent

           TLF: 93919490

           Ditte er akademiuddannet indenfor marketing management tilkoblet DTP/grafiske kurser. Hun har arbejdet med kundeservice, administration og webhåndtering inden hun i 2015 startede ved SCR Freelance, hvor hun er centrum for vores adminstration og økonomi. Ditte bor i Viby J.

            Flemming Hyldahl

            Seniorkonsulent

            TLF: 26121717

            Flemming er markedsføringsøkonom fra AU og har en HD i Business Administration fra BSS i Aarhus. Flemming har arbejdet med salg i mange aspekter og har parallelt haft rekruttering som en fast del af jobbene, herunder rekruttering indenfor IT. Årene inden han i 2017 kom til SCR Freelance var han HR Manager og COO i tøjbranchen. Flemming bor i Åbyhøj.

             Ann-Sofie Knudsen

             Rekrutteringskonsulent

             TLF: 20779038

             Ann-Sofie har en bachelor i Erhvervsøkonomi og Sociologi og Cand.soc i Erhvervsøkonomi fra AU. Efter en smuttur på den danske ambassade i Norge og en stilling som forskningsassistent på projekt vedr. medarbejderansættelse har hun arbejdet indenfor rekruttering. Hendes erfaring er primært indenfor IT området. Hun har været ved SCR Freelance siden 2021, men har været i SCR familien siden 2017. Ann-Sofie bor i Aarhus.

              Camilla Liin

              Rekrutteringskonsulent

              TLF: 41183948

              Camilla har en kandidatgrad i Tværkulturelle Studier (Master of Arts) fra Københavns Universitet. Hun har siden 2017 arbejdet med search af IT-profiler til danske og internationale virksomheder i alle størrelser og på tværs af brancher. Hendes motivation for at arbejde med rekruttering af specifikt IT-profiler bunder i en passion for det relations skabende arbejde og den udfordring, der ligger i at forstå og fordybe sig i den digitale arena. Hun har været i SCR Freelance siden 2022. Camilla bor i Viby S.

               Steffen Foged Pedersen

               Seniorkonsulent

               TLF: 28153001

               Steffen er uddannet salgsassistent og har siden 2007 arbejdet inden for salg og indkøb, som sælger, recruiter, indkøber og i ledelse. Han har en bred indsigt i arbejdet med rekruttering indenfor IT-sektoren. 
               Han har været med i SCR siden 2023. 
               Steffen bor i Kastrup 

                Skal vi også hjælpe dig med det næste job eller opgave?
                Rekruttering er en tillidssag og vi er committede til at hjælpe dig hele vejen.

                Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne