Kontakt vores Freelance team 

Kontakt vores Freelance team 

Freelance

Søren Vestergaard

Adm. Direktør, Partner

TLF: 60515115

Søren har en baggrund som B.Sc. i Informatik fra AAU og Cand.IT, i IT, Kommunikation og Organisation fra Handelshøjskolen i Aarhus. Han har arbejdet som kundeansvarlig i flere år i IBM og siden i en række lederstillinger i IBM og JN Data inden han i 2016 kom til SCR Freelance, hvor han i dag er partner. Søren bor i Randers.

  Anders Dyrberg

  Kommerciel Direktør, Partner

  TLF: 28431040

  Anders har en bachelor i markedsføring og økonomi og har arbejdet med rekruttering og IT-salg i flere virksomheder. Inden han i 2020 kom til SCR Freelance var han ved Miracle og Capgemini Sogeti. Anders bor i Højbjerg.

   Lars O. Hindby

   Seniorkonsulent, Partner

   TLF: 20684209

   Lars har en Cand.merc.dat fra Handelshøjskolen i Aarhus, hvorefter han startede i IBM som projekt- og salgsleder. I 2006 overtog han ejerskabet af SCR Freelance og er i dag partner og bestyrelsesformand. Lars bor i Ry.

    Anders Laursen

    Konsulentchef, Partner

    TLF: 20689207

    Anders har en Cand.merc i Strategi og Ledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus. Inden da var han projektleder og efterfølgende har Anders arbejdet med rekruttering, rådgivning, coaching og sparring i forbindelse med karriereudvikling. I 2007 startede han ved SCR Freelance og er siden blevet partner og konsulentchef. Anders bor i Odder

     Henrik Fink

     Seniorkonsulent, Partner

     TLF: 28929508

     Henrik har arbejdet med salg af IT-udstyr siden starten af 90’erne og været med i den store teknologiske udvikling. Han har siden siddet i mange roller som key account manager, produktspecialist og chefkonsulent inden han i 2010 kom til SCR Freelance, hvor han i dag er partner. Henrik bor i Vejle

      Søren Thyregod

      Seniorkonsulent

      TLF: 40711910

      Søren startede sin karriere indenfor økonomi ved ØK og kom ind i IT-branchen midt i 80’erne, hvor han var projektleder og siden IT-konsulent. Igennem 90’erne var han corporate IT chef ved Jysk inden han kom til SCR første gang i 1999. Efter nogle år ved andre konsulenthuse kom Søren til SCR Freelance i 2013. Søren bor i Næstved.

       Flemming Hyldahl

       Seniorkonsulent

       TLF: 26121717

       Flemming er markedsføringsøkonom fra AU og har en HD i Business Administration fra BSS i Aarhus. Flemming har arbejdet med salg i mange aspekter og har parallelt haft rekruttering som en fast del af jobbene, herunder rekruttering indenfor IT. Årene inden han i 2017 kom til SCR Freelance var han HR Manager og COO i tøjbranchen. Flemming bor i Åbyhøj.

        Maiken Pagels-Grandt

        Seniorkonsulent

        TLF: 2629 7706

        Maiken har flere års erfaring fra den finansielle sektor og har varetaget opgaver indenfor IT og HR. Heriblandt IT controller, IT projektledelse- og koordinering, samt HR uddannelse – også indenfor det agile. Hun sætter sig ind i behov og sammenhæng og har mennesker & relationer i fokus. Maiken kom til SCR Freelance i maj 2022 og bor i Hellerup.

         Brian Bach Norup

         Seniorkonsulent

         TLF: 40686106

         Brian har en flerårig karriere indenfor account management og har arbejdet med IT konsulenter i snart 10 år. Han har en god indsigt i at forstå kunders behov og omdanne det til konkrete opgaver, der kan rekrutteres konsulenter til at løse. Han kom til SCR Freelance i 2017. Brian bor i Herlev.

          Ditte Bech-Larsen

          Business assistent

          TLF: 93919490

          Ditte er akademiuddannet indenfor marketing management tilkoblet DTP/grafiske kurser. Hun har arbejdet med kundeservice, administration og webhåndtering inden hun i 2015 startede ved SCR Freelance, hvor hun er centrum for vores adminstration og økonomi. Ditte bor i Viby J.

           Ann-Sofie Knudsen

           Rekrutteringskonsulent

           TLF: 20779038

           Ann-Sofie har en bachelor i Erhvervsøkonomi og Sociologi og Cand.soc i Erhvervsøkonomi fra AU. Efter en smuttur på den danske ambassade i Norge og en stilling som forskningsassistent på projekt vedr. medarbejderansættelse har hun arbejdet indenfor rekruttering. Hendes erfaring er primært indenfor IT området. Hun har været ved SCR Freelance siden 2021, men har været i SCR familien siden 2017. Ann-Sofie bor i Aarhus.

            Camilla Liin

            Rekrutteringskonsulent

            TLF: 41183948

            Camilla har en kandidatgrad i Tværkulturelle Studier (Master of Arts) fra Københavns Universitet. Hun har siden 2017 arbejdet med search af IT-profiler til danske og internationale virksomheder i alle størrelser og på tværs af brancher. Hendes motivation for at arbejde med rekruttering af specifikt IT-profiler bunder i en passion for det relations skabende arbejde og den udfordring, der ligger i at forstå og fordybe sig i den digitale arena. Hun har været i SCR Freelance siden 2022. Camilla bor i Viby S.