Kontakt vores Freelance team 

Kontakt vores Freelance team 

Freelance

Søren Vestergaard

Adm. Direktør, Partner

TLF: 60515115

Søren har en baggrund som B.Sc. i Informatik fra AAU og Cand.IT, i IT, Kommunikation og Organisation fra Handelshøjskolen i Aarhus. Han har arbejdet som kundeansvarlig i flere år i IBM og siden i en række lederstillinger i IBM og JN Data inden han i 2016 kom til SCR Freelance, hvor han i dag er partner. Søren bor i Randers.

  Anders Dyrberg

  Seniorkonsulent, Partner

  TLF: 28431040

  Anders har en bachelor i markedsføring og økonomi og har arbejdet med rekruttering og IT-salg i flere virksomheder. Inden han i 2020 kom til SCR Freelance var han ved Miracle og Capgemini Sogeti. Anders bor i Højbjerg.

   Lars O. Hindby

   Seniorkonsulent, Partner

   TLF: 20684209

   Lars har en Cand.merc.dat fra Handelshøjskolen i Aarhus, hvorefter han startede i IBM som projekt- og salgsleder. I 2006 overtog han ejerskabet af SCR Freelance og er i dag partner og bestyrelsesformand. Lars bor i Ry.

    Anders Laursen

    Konsulentchef, Partner

    TLF: 20689207

    Anders har en Cand.merc i Strategi og Ledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus. Inden da var han projektleder og efterfølgende har Anders arbejdet med rekruttering, rådgivning, coaching og sparring i forbindelse med karriereudvikling. I 2007 startede han ved SCR Freelance og er siden blevet partner og konsulentchef. Anders bor i Odder

     Henrik Fink

     Seniorkonsulent, Partner

     TLF: 28929508

     Henrik har arbejdet med salg af IT-udstyr siden starten af 90’erne og været med i den store teknologiske udvikling. Han har siden siddet i mange roller som key account manager, produktspecialist og chefkonsulent inden han i 2010 kom til SCR Freelance, hvor han i dag er partner. Henrik bor i Vejle

      Ditte Bech-Larsen

      Business assistent

      TLF: 93919490

      Ditte er akademiuddannet indenfor marketing management tilkoblet DTP/grafiske kurser. Hun har arbejdet med kundeservice, administration og webhåndtering inden hun i 2015 startede ved SCR Freelance, hvor hun er centrum for vores adminstration og økonomi. Ditte bor i Viby J.

       Flemming Hyldahl

       Seniorkonsulent

       TLF: 26121717

       Flemming er markedsføringsøkonom fra AU og har en HD i Business Administration fra BSS i Aarhus. Flemming har arbejdet med salg i mange aspekter og har parallelt haft rekruttering som en fast del af jobbene, herunder rekruttering indenfor IT. Årene inden han i 2017 kom til SCR Freelance var han HR Manager og COO i tøjbranchen. Flemming bor i Åbyhøj.

        Ann-Sofie Knudsen

        Rekrutteringskonsulent

        TLF: 20779038

        Ann-Sofie har en bachelor i Erhvervsøkonomi og Sociologi og Cand.soc i Erhvervsøkonomi fra AU. Efter en smuttur på den danske ambassade i Norge og en stilling som forskningsassistent på projekt vedr. medarbejderansættelse har hun arbejdet indenfor rekruttering. Hendes erfaring er primært indenfor IT området. Hun har været ved SCR Freelance siden 2021, men har været i SCR familien siden 2017. Ann-Sofie bor i Aarhus.

         Camilla Liin

         Rekrutteringskonsulent

         TLF: 41183948

         Camilla har en kandidatgrad i Tværkulturelle Studier (Master of Arts) fra Københavns Universitet. Hun har siden 2017 arbejdet med search af IT-profiler til danske og internationale virksomheder i alle størrelser og på tværs af brancher. Hendes motivation for at arbejde med rekruttering af specifikt IT-profiler bunder i en passion for det relations skabende arbejde og den udfordring, der ligger i at forstå og fordybe sig i den digitale arena. Hun har været i SCR Freelance siden 2022. Camilla bor i Viby S.

          Steffen Foged Pedersen

          Seniorkonsulent

          TLF: 28153001

          Steffen er uddannet salgsassistent og har siden 2007 arbejdet inden for salg og indkøb, som sælger, recruiter, indkøber og ledelse. Han har en bred indsigt i arbejdet med rekruttering indenfor IT-sektoren. 
          Han har været med i SCR siden 2023. 
          Steffen bor i Kastrup