Personvurdering

Vælg den bedst egnede kandidat til jobbet!

En personvurdering beskriver adfærd i jobbet og kan bruges i forbindelse med både rekruttering og karriereudvikling.
Personvurdering er primært relevant, når du ønsker en objektiv vurdering af medarbejderes eller ansøgeres personlighed og kognitive potentiale, idet en persons evne til beslutningstagning, ræsonnement og vedvarende læring er en meget afgørende faktor for succes i jobbet.

Identificer potentiale for succes

De fleste job i dag er dynamiske og fleksible. Virksomheder finder derfor sjældent – og søger sjældent – kandidater med viden og erfaring, der allerede dækker ethvert hjørne af et jobs nuværende og fremtidige arbejdsområder. I stedet ønsker virksomheder personer med potentiale – personer, der gennem kontinuerlig læring og ræsonnement, udvikler deres kompetencer, tilfører forretningsmæssig værdi, og bringer deres stilling til nye højder.

Inden ansættelse af en kandidat eller overvejelser om yderligere faglig udvikling af en medarbejder, er det bydende nødvendigt at vurdere deres potentiale i forhold til jobbet.

Kognitiv og logisk test

SCR anvender derfor kognitiv og logisk test i arbejdet med rekruttering, faglig udvikling og uddannelse af medarbejdere i virksomheder. Ved hjælp af disse kan du hurtigt vurdere en persons kognitive evne til ræsonnement og til at generere læring i nye situationer og gennem formel uddannelse.

Se fremad og maksimer validiteten af dine udvælgelser

Med ovenstående værktøjer kan du sikre et pålideligt match mellem job-kompleksitet og medarbejdernes potentiale.

Den medfølgende viden åbner dørene for en bred vifte af forretningsmæssige gevinster. Virksomheder kan rekruttere de rigtige mennesker, forudsige resultater og jobsucces, planlægge passende uddannelse af medarbejdere og optimere talent- og karriereudvikling.

Udviklet i teams af psykologer

SCR anvender test, der er udviklet i teams af psykologer og valideret i overensstemmelse med anerkendte internationale teststandarder. En personvurdering tager oftest afsæt i en situationsanalyse og briefing fra kunden. Vi tester kandidatens personlighed og gennemfører dybdeinterview med kandidaten og tager referencer. På basis heraf udarbejdes en skriftlig vurdering af kandidaten.

Vil du høre mere så kontakt os for en uforpligtende snak om rekrutteringsløsninger, personvurdering og hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. 

Klaus Bendixen
Adm. direktør