Hvorfor vælge SCR Freelance

Vi skaber matchet.
Vi er committede og vil relationerne.

VÆRDIER TIL FORSKEL

Vi fisker alle i den samme store dam af IT-konsulenter.
Derfor handler det ikke kun om, hvor vi fisker, men hvordan vi fisker.
Vi går ikke ind for tilfældigheder, og vi ved, at et godt match mellem IT-konsulent og virksomhed bliver skabt på baggrund af parametre som virksomhedskultur, forretningsstrategi, kompetencer, erfaring og personlighed. Derfor prioriterer vi at kende både virksomheden og IT-konsulenten.

Vi slipper hverken kunden eller IT-konsulenten undervejs. Vi er committede til at få matchet til at fungere, så du får mest ud af samarbejdet. Det betyder, at vi er tilstede i hele processen, der hvor du har behov – både før, under og efter en opgave. Det er vi i form af løbende rådgivning, sparring og opfølgningssamtaler.

For os betyder det noget, at vi kender hinanden, og derfor fokuserer vi på at opbygge tætte relationer både til kunden og IT-konsulenten.

Det er disse værdier der gør forskellen.

KUNDE

Når din virksomhed mangler en IT-konsulent er det ofte fordi, der er opstået et akut behov. Derfor skal rekrutteringsprocessen også være både hurtig, effektiv og dynamisk.
Vi har fokus på IT-kompetencerne, men i høj grad også på de personlige kompetencer. Det er derfor vi gennemfører en grundig og omhyggelig udvælgelsesproces og selv om det er til en midlertidig stilling kalder vi det rekruttering.

Vi gennemfører samtaler, foretager referencer og bistår med rådgivning i valg af den rette konsulent så vi sammen med kunden får skabt det rette match.

Denne grundighed viser sig også når vores freelancere indgår længerevarende kontrakter eller ender med at blive fuldtidsansatte – til gavn for både virksomhed og konsulent.
Vi lytter og rådgiver under hele rekrutteringsprocessen og vi gennemfører løbende feedback på samarbejdet, for at sikre tilfredshed hele vejen rundt.

Hos SCR Freelance ved vi, at det rigtige match mellem kunde og konsulent er forudsætningen for en succesfuld rekruttering. Det kræver at vi kender markedet og udviklingen så vi ved hvor vi skal sætte ind med tiltag.

Vi holder løbende kundemøder, hvor vi lytter til igangværende og planlagte tiltag, for dermed at søge en dybere indsigt og forståelse for kundens forretning. Ved at være grundige, nærværende og oprigtig interesserede i kundens forretning, sætter det os i stand til at agere målrettet enten på forkant eller når behovet opstår og vi skal matche den rette konsulent i vores store konsulentnetværk.
Vi har alle en IT-faglig baggrund og rådgiver gerne ud fra egen viden og erfaring eller foreslår sparring med andre indenfor IT-branchen.

KONSULENT

Hos SCR Freelance kender vi IT-branchen, hvilket tydeligt kommer frem når vi skaber et match mellem dine kompetencer til kundens forretningsbehov.

Vi matcher dine kompetencer med de rigtige virksomheder, så du får spændende og udfordrende projekter.

DU SKAL VÆLGE SCR FREELANCE SOM KONSULENT HVIS DU VIL HAVE:

  • Diskretion og ærlighed gennem hele processen
  • En tæt relation og et personligt men professionelt samarbejde
  • Et veltilrettelagt forløb hvor du kender alle trin på forhånd

Fagligheden skal være i orden, så den matcher vores kunders efterspørgsel. Vi har stor tillid til vores konsulenters kompetencer, og vi er gerne med til at videreudvikle dine kompetencer i en retning, hvor du får mest muligt ud af dem.
Du oplever vores commitment i vores løbende dialog, hvor vi giver regelmæssig feedback på samarbejdet med kunderne samt giver forslag til udviklingsområder for den enkelte. Hos SCR Freelance har vi en oprigtig interesse for vores konsulenter. Vi er opmærksomme på dine styrker og svagheder og rådgiver i, hvordan du bedst kan udnytte dit potentiale.
I alle relationer er vi ærlige og hensynsfulde og agerer som en professionel og seriøs samarbejdspartner, hvor du vil føle et tilhørsforhold, som en del af et fællesskab.

”Forløbet som konsulent igennem SCR Freelance har været gnidningsfrit. Der har været et godt match mellem virksomhedens behov og mine kompetencer.”

Brian Hansen, Checkpoint-konsulent

Vi bakker altid op om vores freelancere, og står klar til at rådgive dem, når behovet opstår. Samtidig ved vi, hvornår vi skal trække os fra processen, så I selv kan afstemme samarbejdet.

Kontakt os for en personlig samtale med vores team omkring dine muligheder.

Er du allerede registreret i vores netværk, så endelig kontakt os for en samtale. Ellers registrer dig her » 

Udpluk af vores konsulenter og deres opgaver »