Hvorfor vælge SCR

Hos SCR Freelance arbejder vi ud fra en grundlæggende nysgerrighed og interesse, der gør, at vi kan rekruttere præcis den konsulent, I har brug for.

KUNDE

Når din virksomhed mangler en IT-konsulent er det ofte fordi, der er opstået et akut behov. Derfor skal rekrutteringsprocessen også være både hurtig, effektiv og dynamisk.
Vi har fokus på IT-kompetencerne, men i høj grad også på de personlige kompetencer. Det er derfor vi gennemfører en grundig og omhyggelig udvælgelsesproces og selv om det er til en midlertidig stilling kalder vi det rekruttering.

Vi gennemfører samtaler, foretager referencer og bistår med rådgivning i valg af den rette konsulent så vi sammen med kunden får lavet det rette match.
Denne grundighed viser sig også når vores freelancere indgår længerevarende kontrakter eller ender med at blive fuldtidsansatte – til gavn for både virksomhed og kandidater.
Vi lytter og rådgiver under hele rekrutteringsprocessen og følger løbende op på samarbejdet, efter kontrakten er underskrevet. Hele forløbet afsluttes med en evaluering.

trekant_scr

Hos SCR Freelance ved vi, at det rigtige match mellem kunden og konsulenten er forudsætningen for en succesfuld rekruttering.

Løbende afholder vi kundemøder, hvor vi lytte til igangværende og planlagte tiltag, for dermed at søge en dybere indsigt og forståelse for kundens forretning. Ved at være grundige, nærværende og oprigtig interesserede i kundens forretning, sætter det os i stand til at agere målrettet enten på forkant eller når behovet opstår og vi skal matche den rette konsulent i vores store konsulentnetværk. Vi har alle en IT-faglig baggrund og rådgiver gerne ud fra egen viden og erfaring.

”Det, vi er allermest glade for ved at bruge freelancere, er, at vi har direkte kontakt med de konsulenter, der laver tingene for os. Hvis der er noget, vi ikke er tilfredse med, skal vi ikke sidde og diskutere i evigheder, hvad der er galt. Konsulenter er jo nemme at skifte ud, så de har stor interesse i at sørge for at tingene fungerer, og det gør de bestemt hos SCR Freelance.”

Christian Alstrup, KonfAir

KONSULENT

Hos SCR Freelance kender vi IT-branchen, hvilket tydeligt kommer frem når vi matcher dine kompetencer til kundens forretningsbehov.
Vi kan matche dine kompetence med de rigtige virksomheder, så du får en spændende og udfordrende projekter.

DU SKAL VÆLGE SCR FREELANCE SOM KONSULENT HVIS DU VIL HAVE:

  • Diskretion og ærlighed gennem hele processen
  • En tæt relation og et personligt men professionelt samarbejde
  • Et veltilrettelagt forløb hvor du kender alle trin på forhånd

Fagligheden skal være i orden, så den matcher vores kunders efterspørgsel. Vi har stor tillid til vores konsulenters kompetencer, og vi er gerne med til at videreudvikle dine kompetencer i en retning, hvor du får mest muligt ud af dem. I vores samtaler med konsulenter giver vi regelmæssig feedback på samarbejdet med kunderne samt giver forslag til udviklingsområder for den enkelte.

Hos SCR Freelance har vi en oprigtig interesse for vores konsulenter. Vi er opmærksomme på dine styrker og svagheder og ser, hvordan du bedst kan udnytte dit potentiale fuldt ud.

I alle relationer er vi ærlige og hensynsfulde og agerer som en professionel og seriøs samarbejdspartner, hvor du vil føle et tilhørsforhold, som en del af et fællesskab.

SCR Freelances netværk

Vores store freelance-netværk betyder, at vi hurtigt kan finde relevante kandidater, der kan påtage sig præcis den opgave, din virksomhed skal have løst.

Vi bakker altid op om vores freelancere, og står klar til at rådgive dem, når behovet opstår. Samtidig ved vi, hvornår vi skal trække os fra processen, så du selv tager styringen i samarbejdet med kunden.

Kontakt os for en personlig samtale med vores team omkring dine muligheder.

Er du allerede registreret i vores netværk, så endelig kontakt os for en samtale. Ellers registrer dig her » 

Udpluk af vores konsulenter og deres opgaver »