Vi har med succes involveret SCR Freelance

Jette Collie, Teamlead, Danske Fragtmænd

“Hos Danske Fragtmænd oplever vi hurtig respons fra SCR Freelance, hver gang vi har brug for dem. Hvis de siger, at de kan levere inden for en uge, så leverer de det inden for en uge. Vi har med succes involveret SCR Freelance i ansættelsesforløb indenfor blandt andet projektledelse, test af it, og dataarkitektur. På grund af deres tekniske kendskab føler vi, at SCR Freelance forstår vores behov med det samme og dermed er i stand til at løse opgaverne hurtigt og på tilfredsstillende vis.”

Om Danske Fragtmænd

Danske Fragtmænd trækker på mere end 100-års erfaring indenfor transport og logistik.
De leverer effektiv transport med høj leveringskvalitet, der skaber konkurrencemæssige fordele for deres 40.000 erhvervskunder.
Danske Fragtmænd tilbyder desuden et komplet sortiment af logistikløsninger til både små og store virksomheder inden for alle brancher, herunder en lang række IT-services.

Kontakt os for en personlig samtale med vores team omkring dine muligheder.

Anders Laursen
Konsulentchef

Vores kommercielle Direktør Anders Dyrberg står gerne til rådighed, hvis du som kunde har spørgsmål til nogle af vores services eller ønsker at blive kontaktet vedrørende et potentielt behov for IT-konsulenter.

Anders Dyrberg
Kommerciel Direktør