Strategisk rådgiver - GIS/GEO data, Midtjylland

Strategisk rådgiver - GIS/GEO data, Midtjylland

Kontaktperson
Anders Laursen
al@scr.dk
20689207
Område
Region Midtjylland

Strategisk rådgiver (GIS/GEO data) søges til projekt hos forsyningsvirksomhed.

 

Kunden er en forsyningsvirksomhed som siden 2009 har anvendt et samlet GIS og GEO data system til ledningsregistreringer. Systemet understøtter ikke længere det aktuelle behov og der skal indkøbes nyt og fremtidssikret system der er tilpasset de nuværende og fremtidige behov, såvel som den teknologiske udvikling. For at nå dertil er der behov for en konsulent der frem mod sommeren 2022 kan tilbyde kompetent strategisk rådgivning med indsigt i branchen og en konsulent, der kan forestå udarbejdelsen af et strategisk roadmap, herunder faciliterer de nødvendige processer.

 

Roadmap´et skal være med til at beskrive, hvilke gevinster og muligheder der er for kunden for i højere grad at anvende GIS, data og digitalisering i den daglige drift, og hvorvidt deres arbejdsprocesser er optimale. Her skal desuden også indtænkes den teknologiske udvikling, så systemet også kan spille en fremtrædende rolle, når fx opmålingsteknologien udvikler sig. Det skulle gerne ende ud med en kravsspecifikation der kan arbejdes videre med i et udbud/indkøb.

 

 

Faglige kompetencer:

  • Du har dokumenteret erfaring med strategisk analyse og rådgivning i energi, eller forsyningssektoren.

 

Personlige kompetencer:

  • Som person er du en dygtig formidler der evner at stille de rette spørgsmål, og samtidig eksekverer og har erfaring med strategisk rådgivning i energi/forsyningssektoren

 

Information om projektet:

 

Projektstart: Jan/Feb

Varighed: 6 mdr

Omfang: varierende og aftales ved møde. (forventet ca. 100 timer i gns/pr/mdr)

 

Del denne opgave:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email