Senior Java Developer, med potentiale som Technical Lead, Aarhus

Kontaktperson
Kirsten Volf Brøchner
kvb@scr.dk
+45 28 78 09 23
Område
Region Midtjylland
Er du en erfaren Java Udvikler, som har potentiale til at gå ind i Lead rollen, så læs videre her!
Kunne du tænke dig at få en nøgleposition i et team, hvor du skal drive udvikling af et IT produkt til vindenergisektoren, sikre den faglige udvikling i udviklingsteamet, og være med til at udbygge og forbedre teamets arbejdsprocesser?
Vil du arbejde i en international softwarevirksomhed, hvor du via leverancen af IT, bidrager til den grønne omstilling i vindenergisektoren?

VIRKSOMHEDEN
Vores kunde er en stor international softwarevirksomhed med hovedsæde i Aarhus. Virksomheden leverer IT-produkter til en række brancher, herunder forsvars, sundheds- og energisektoren. Virksomheden har stort fokus på tillid og sikkerhed og leverer pålidelige og brugervenlige IT-løsninger.

STILLINGEN
I stillingen er det forventet, at du går foran og har lyst til at drive udviklingsopgaverne fremad.
Du vil få en central rolle i forhold til styrke kvaliteten og processer i udviklingsleverancerne, sammen med et team på yderligere 15 udviklere, der sidder på 2 lokationer. Du vil arbejde på kontoret i Aarhus og have tæt samarbejde med Projektlederen, SCRUM-masteren, Product Owner, Service Delivery Manager og Arkitekten m.fl.

Teamet har stor produktviden, stort engagement og viljen til at samarbejde som et team. Der er tale om et team der har fokus på nyudvikling og forbedring af produktet, som er en kritisk applikation der bruges i vindenergibranchen.

I stillingen vil du også selv skrive kode, med fokus på ”on time/on budget” og du vil også tidsestimere opgaverne, der skal løses af både teamet og dig selv.

PERSONEN
Vi forventer du kommer med solid erfaring som Java udvikler, er struktureret i dit arbejde og ikke bange for at tage beslutninger.
Derudover har du lyst til at vidensdele med teamet og gå foran, når kodekvaliteten skal sikres og effektive processer skal følges.
Vi forventer du på sigt kan tage en Technical Lead rolle eller allerede har den erfaring med dig.
Vigtigst er det, at du trives med at samarbejde med mange stakeholders og at du kommunikerer godt på engelsk i både skrift og tale, samt har lyst til at være en central sparringpartner i projektet.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Gode udviklingsmuligheder i en større softwarevirksomhed i vækst, hvor der er fokus på faglig udvikling og mulighed for efteruddannelse.
Et vekslende og udfordrende arbejdsmiljø med dygtige kolleger og rig mulighed for sparring.
Aflønning efter dine kvalifikationer og erfaring.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Kirsten Brøchner på tlf. 28 78 09 23 eller mail kvb@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email