Senior Data Engineer, Aarhus eller København

Kontaktperson
Kirsten Volf Brøchner
kvb@scr.dk
+45 28 78 09 23
Område
Region Hovedstaden
Har du styr på design af datamodeller og trives du med at være i konsulentrollen, hvor du skaber gode relationer og værdi hos dine kunder?
Vil du fortsætte din karriere i et konsulenthus, hvor der er et meget højt fagligt niveau, og hvor vidensdeling er højt prioriteret blandt kollegaerne?
Er du godt inde i Azure og Microsoft BI stakken?

VIRKSOMHEDEN
Vores kunde er et konsulenthus med kontor i både Aarhus og København, som transformerer forretningsdata til at være deres kunders strategiske beslutningsværktøj, og dermed får datastrukturen en afgørende rolle for kundernes fremtidige forretningsfokus.
I virksomheden er der et stærkt fagligt fællesskab og en performancekultur, som drives af god energi fra medarbejderne og et overskyggende fokus på trivsel fra ledelsens side. Dette er med til at sikre de bedste løsninger til kunderne.

STILLINGEN
I stillingen vil du være med på kundeprojekter sammen med en projektleder, en arkitekt og et par udviklere. I stillingen er man tilknyttet flere kunder på samme tid, som man har ansvar for at sikre leverancen til. Som konsulent er du med i alle faser, fra analyse og design til implementering og opfølgning. Du har den løbende dialog med kunderne og afholder også de relevante besøg og workshops hos kunderne. Hverdagen planlægger du selv, og der er stor fleksibilitet i den travle hverdag, så du også har plads til at være der for din familie.
Vi leder efter en ny kollega i både Aarhus og København, hvor du mødes med dine nærmeste kollegaer, når du ikke er ude ved kunderne.

PERSONEN
Vi forventer, at du efter en kortere onboarding periode i virksomheden, kan gå direkte med på kundeprojekter. Det vil sige, at du kommer med solid erfaring fra Azure og Microsoft BI stakken, ETL tools – SSIS, SSMS & SSAS, og måske har du også certifikater indenfor området.
Vi forventer, at du følger udviklingen indenfor dit felt og gerne deler din viden med dine kollegaer som en god teamplayer.
Som konsulent formår du at skabe fremdrift og flow i projekterne via en analytisk og struktureret tilgang til opgaven. Du har forretningsforståelse og formår at sætte dig ind i branchespecifikke elementer, der har impact på løsningen.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Her er muligheden for at blive en del af et team, der har et godt sammenhold, og som alle gerne vil være blandt de fagligt bedste indenfor deres felt. Derfor er den faglige udvikling også i fokus for den enkelte og for det samlede team. Du får en hverdag med meget stor grad af fleksibilitet, og hvor man viser tillid til medarbejderne.
Med en aktiv personaleforening er der også tid til sociale arrangementer, hvor kollegaerne samles til hyggeligt samvær.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte:
Stillingen i København: Konsulent Lars Holmer på tlf. 28 10 04 18 eller mail lh@scr.dk
Stillingen i Aarhus: Seniorkonsulent Kirsten Brøchner på tlf. 28 78 09 23 eller mail kvb@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email