IT Supporter, Brande

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Region Midtjylland


Brænder du for at hjælpe dine kollegaer med deres IT-udfordringer og samtidig arbejde med de nyeste teknologier i Microsoft 365 verdenen?
Kan du varetage brugersupport på alle niveauer?
Kommunikerer du godt på dansk og engelsk?

VIRKSOMHEDEN
KMC er et andelsselskab ejet af danske stivelses-kartoffelbønder. I mere end 80 år har KMC dyrket, udviklet og produceret kartoffelbaserede ingredienser til den globale fødevareindustri – og servicerer mere end 80 lande over hele kloden. KMC er blandt andet på markedet i Rusland og Kina, som nu er to af KMCs største markeder.
Til deres IT-afdeling søger SCR Rekruttering en IT Supporter. Udover dig består IT-afdelingen af en IT-chef, en IT-systemadministrator samt en udviklingsafdeling. IT-afdelingen har ansvaret for drift og optimering af IT-systemer på fire produktionsfabrikker i Danmark, udenlandske salgskontorer samt KMCs hovedkontor i Brande, som bliver dit primære arbejdssted. Derudover bidrager afdelingen aktivt til strategiske forretnings- og udviklingsprojekter i organisationen.
KMCs HelpDesk er bygget op omkring et samarbejde med en leverandør, hvor KMC varetager 2nd line supporten.

STILLINGEN
Du vil som IT Supporter blive en del af et velfungerende IT-team.
Du får det daglige ansvar for brugersupport på såvel kontormiljøet som i produktionsmiljøet.
Du har erfaring med hybride cloud-løsninger og desuden erfaring med Windows servere, Microsoft Azure, IT-drift, netværk/infrastruktur, IT-sikkerhed og fejlfinding.
Teamet har også ansvar for 2. line support på PC, mobiltelefoner, softwareinstallationer, printere, produktionssystemer herunder opsætning/konfiguration, hvorfor du skal kunne møde og hjælpe kollegaer på alle niveauer.

Med reference til IT-chefen bliver dine arbejdsopgaver blandt andet:

  • Drift og vedligeholdelse af cloudløsninger – nuværende og fremtidige
  • Dagligt samarbejde og vedligeholdelse af serverinfrastruktur med KMCs hosting-partner
  • Brugersupport på alle niveauer
  • Klargøring af PC’er, mobiltelefoner og andet udstyr
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af dokumentation

KMC er i gang med at implementere en Cloud-First strategi. Det betyder, at KMC vurderer deres produktporteføljer for Cloud-parathed, og er i gang med at rykke i skyen med flere og flere dele af deres løsninger. I en overgangsperiode vil serverinfrastrukturen være hos en hosting-partner.

PERSONEN 
Som person er du udadvendt, glad og smilende og forstår at møde folk på forskellige niveauer.
Vi forventer du har flere års erfaring fra en lignende stilling og at du selvstændigt kan vurdere og løse tekniske problemstillinger.
Du er god til at kommunikere på dansk og engelsk, er struktureret og analytisk og følger opgaverne helt til dørs. Du er professionel og evner at sparre med forretningen om behov og løsninger. Du befinder dig godt i et mindre team, hvor du arbejder selvstændigt med opgaverne, men samtidig evner at støtte op omkring hinanden, for at sikre gode interne kundeoplevelser. Du er operationel og løsningsorienteret og forstår vigtigheden af at kunne prioritere opgaver i en hektisk hverdag.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
En spændende og selvstændig stilling med frihed under ansvar i en økonomisk stærk virksomhed i vækst og med gode personaleforhold. Vi forsøger dagligt at leve op til vores slogan: ”KMC – Et godt sted at være”.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Klaus Bendixen på mobil 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email