Fullstack Udvikler, Espergærde

Kontaktperson
Kirsten Volf Brøchner
kvb@scr.dk
+45 28 78 09 23
Område
Region Sjælland
Har du en bred erfaring som udvikler, inkl. erfaring med at kode i Python?
Trives du med at arbejde med open source-produkter?
Kunne du tænke dig at arbejde i en veletableret virksomhed, hvor iværksætterånden er intakt?

VIRKSOMHEDEN
Vores kunde er en ejerledet IT-konsulentvirksomhed som igennem de seneste knap 20 år har fundet en niche i markedet, og derfor har etableret et kundegrundlag, med både meget store internationale kunder men også mindre og mellemstore kunder. De er i dag et team på ca. 15 medarbejdere i Danmark og har også kollegaer i udlandet. I udviklingsteamet sidder de 8 kollegaer og koder nye løsninger til kunderne. De har stor fokus på de nyeste teknologier og open source og er også gået over på en Kubernetes platform.

STILLINGEN
I denne stilling er der mulighed for at få en hverdag med mange forskelligartede opgaver, hvor du bliver en del af holdet, der finder de rette løsninger til videreudviklingen af standardløsningen og de kundetilpassede specifikationer.
Der er tale om et udviklermiljø, hvor man hygger sig i hverdagen, og hvor der til tider er musik på kontoret, og humøret er højt. Der er selvfølgelig mulighed for fordybelse, også i fælleskontoret eller ved hjemmearbejde.
98% af de løsninger virksomheden tilbyder, er bygget på en Linux platform og Python er det primære kodesprog. Derudover er der mange integrationer, så forståelse og erfaring med API’er er vigtig.
Der bruges i dag bl.a. Kubernetes, Docker, Ranger, webstorm, PHP-storm, Mongo db, Javascript, HTML, CSS, SQL, No SQL m.v.
Dokumentation er på engelsk.

PERSONEN
Vi søger en kollega der har Ja-hatten på, når du møder på arbejde. Du har lyst til at bidrage til fællesskabet, så I sammen når Jeres mål. Du kommer med bred erfaring som udvikler og har gerne en dybdegående erfaring med Python samt API’er og SQL.
Det vigtigste er at du er passioneret omkring kode og følger gerne med i de nyeste open source-teknologier.
Derudover arbejder du struktureret og tør tage ansvar, samtidig med at du indimellem har lyst til at tale direkte med kunderne.
Da teamet består af udviklere med forskellig erfaring, vil du gerne bidrage til at støtte op om virksomhedens fokus på intern læring, hvor de deler viden, så alle bliver dygtigere hele tiden.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Virksomheden tilbyder dig muligheden for at komme ind i et udviklermiljø, hvor der kontinuerligt kigges på nye teknologier og vurderes om de skal integreres i stakken. Der er tale om et uformelt arbejdsmiljø, uden dresscode, da mange møder er online og kunderne derfor ikke kommer så ofte i huset.
Ca. en gang om måneden spiser man frokost sammen på virksomhedens regning og ellers sørger man selv for frokost.
Der er ligeledes mulighed for at deltage i LAN parties som afholdes jævnligt og hvor du kan invitere gæster med.
Løn forhandles efter kvalifikationer og er plus pension, sundhedsforsikring og tandlægeforsikring.

ANØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Kirsten Brøchner på tlf. 28 78 09 23 eller mail kvb@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email