DevOps Engineer med fokus på Kubernetes, Brabrand 

Kontaktperson
Lars Holmer
lh@scr.dk
+45 28100418
Område
Region Midtjylland

VIRKSOMHEDEN
JYSK er en succesrig, international handelskoncern, hvor IT anvendes aktivt som en del af den strategiske udvikling. Virksomheden har fortsat stor vækst på de internationale markeder og har nu mere end 3100 butikker i 29 lande, med 26.000 ansatte og mere end 100 millioner kunder. Der bliver investeret meget i IT, som er en bærende del af stort set alle forretningsprojekter. IT er derfor en værdsat ressource, hvilket afspejles i et godt arbejdsmiljø med ekstraordinær høj medarbejdertilfredshed. Virksomheden søger nu en dygtig DevOps Engineer, der kan stå i spidsen for containeriseringen af indhold i JYSKs Webafdeling i samarbejde med resten af IT.

STILLINGEN
Du bliver en del af Webafdelingen, der består af 20 udviklere, og du vil have direkte reference til afdelingslederen. Afdelingens opgave er at implementere effektive og højt skalérbare web-applikationer til gavn for kunder og brugere.
I dagligdagen kommer du til at arbejde på tværs af IT med henblik på at strømline en kontinuerlig levering af services og indhold til JYSKs butikker og e-commerce. Som DevOps Engineer vil du være bindeled mellem Webafdelingen og netværks-, server- og andre afdelinger, hvor du vil sparre og koordinere med andre dygtige DevOps kolleger. En af dine primære opgaver vil være containeriseringen af software via Kubernetes i et Linux-miljø.

PERSONEN
Vi forestiller os at du er en seniorprofil med 8-10 års erfaring og hovedfokus på operations. Du har erfaring fra en DevOps rolle eller på anden vis erfaring med både infrastruktur og softwareudvikling. Det vigtigste er dog dine konkrete kompetencer. Helt konkret forventer vi:

  • At du har erfaring med Kubernetes (Docker Swarm eller OpenShift er også interessant) og har lysten og evnerne til at have containerisering som dit primære fokus.
  • At du er godt hjemme i Linux, da dette er miljøet, du vil komme til at arbejde i.
  • At du har en faglig bredde, samt lyst og evner til at kaste dig ud i opgaver du måske ikke har prøvet før.

Det er et plus, hvis du yderligere har erfaring med:

  • CI/CD-pipelines
  • PHP eller Java (du behøver ikke at have været udvikler)
  • Projektarbejde og interesse for at koordinere opgaver på tværs af afdelinger.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Du tilbydes et job i en af Danmarks største og hurtigst ekspanderende virksomheder. Virksomheden har en god, åben og flad kultur og et stort fokus på en god work-life balance og langtidsudvikling af medarbejdere.
Du vil få en masse gode kolleger og sparringspartnere, og få lov til at arbejde med en skalérbarhed som få andre virksomheder kan følge med på.

ANSØGNING
SCR Rekruttering håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af JYSK. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Lars Holmer på tlf. 28 10 04 18 eller mail lh@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email