1

Dedikeret og skarp IT-konsulent til Datacenter Team ved Tusass, Nuuk

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Udlandet


Vil du at være med til at sikre den digitale infrastruktur i et af verdens geografisk vanskeligste områder?
Er du klar til at indgå som en vigtig del af et team, hvor forskellige profiler arbejder tæt sammen om at håndtere den daglige drift, og projekter med mange forskellige kunder og opgaver?
Så er der her en helt unik mulighed for et spændende job hos Tusass (tidl. TELE-POST) i Nuuk, Grønland.

VIRKSOMHEDEN
Under visionen ‘Vi bringer verden tættere på – og os tættere på hinanden’ arbejder selskabets knap 400 medarbejdere på at etablere og sikre en moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland.
Tusass er en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor der løses samfundsvigtige opgaver. Tusass’ hovedkontoret ligger i den grønlandske hovedstad, Nuuk.  

Læs mere om Tusass her: www.tusass.gl/da

STILLINGEN
Stillingen som IT-konsulent er placeret i Tusass’ DataCenter, som består af 3 dygtige og engagerede medarbejdere. Derudover er der i alt 7 medarbejdere i de to teams, ’Microsoft Services’ og ’Digitalisering, Data og Sikkerhed’, som vil være en del af dine interne samarbejdspartnere. Afdelingen bidrager strategisk med understøttelse af infrastruktur og datakraft ift. Tusass og Grønland.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Administration: Administrere, vedligeholde og overvåge datacenter services.
  • Optimere og videreudvikle datacenter services i samarbejde med partnere og leverandører på de væsentligste produkter – Cisco UCS, VMware, Nutanix og Linux.
  • Sikkerhed: Administrere, vedligeholde og udvikle processer, informationssikkerhed og databeskyttelse vedrørende datacenter services.

Derudover vil der også forekomme arbejdsopgaver indenfor kundeservice, deltagelse i IT-projekter og strategiarbejde.

PERSONEN
Du vil være en vigtig del af et team, hvor forskellige profiler arbejder tæt sammen om at håndtere daglig drift og projekter med mange forskellige kunder og opgaver. Du skal derfor kunne samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere, være udviklingsorienteret, kvalitetsbevidst og ikke mindst kundeorienteret.
Du kan både være nyuddannet eller erfaren – med interesse for at arbejde med administration og udvikling af nyeste teknologi ift. datacentre, Microsoft 365 etc.

Det forventes at du har:

  • Relevant uddannelse
  • Certificeringer (f.eks. indenfor Cisco, VMware, Nutanix, Microsoft, sikkerhed etc.)
  • Lyst til at lære, uddanne dig og tage certificeringer indenfor området

Erfaring fra lignende stillinger er en fordel, men ikke et krav.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Tusass tilbyder en udfordrende stilling og rig mulighed for faglig og personlig udvikling i et uformelt arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæden er i top. Du får masser af spændende arbejdsopgaver i Grønlands største by, samt dedikerede og kompetente kolleger, der brænder for jobbet. Tusass hjælper dig sikkert på vej til livet i Grønland.

GRØNLAND SOM DIN NÆSTE ARBEJDSDESTINATION
Har du mod på et udenlandseventyr på verdens største ø, har Grønland masser at byde på – lige fra betagende landskaber til muligheder for faglige udfordringer og unikke minder for livet. I Grønland vil du opleve et yderst imødekommende folkefærd, som er interesserede i at lære nye mennesker at kende. Her er masser af ren luft og plads at bolte sig i. Du har mulighed for et aktivt fritidsliv, hvor du kan få stor glæde af Nuuks smukke natur med f.eks. jagt, fiskeri, sejlture, vandreture, alpin- og langrend skiløb. Herudover er der forskellige idrætsklubber, cafeer, biograf mv.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller er interesseret i at høre mere om en unik mulighed i Grønland, er du meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Klaus Bendixen på tlf. 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk