Business Consultant, Aarhus

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Region Midtjylland
Har du erfaring med Business Central, NAV og projektledelse?
Vil du gerne udvikle dig som projektleder?
Formår du at skabe overblik og evner at få fuldt leverancerne helt til dørs?

VIRKSOMHEDEN
Vores kunde er en dansk virksomhed med hovedsæde i centrum af Aarhus og afdelinger i de fire største danske byer. Virksomhedens produkter sælges til mere end 100 lande, og man har stort fokus på kvalitet og sikkerhed.
For at understøtte den fortsatte globale vækst søger SCR Rekruttering nu en Business Consultant til at arbejde med virksomhedens Business Central-løsning og øvrige forretningsprojekter.

STILLINGEN
Du bliver den medarbejder i teamet, der ved mest om den nuværende Business Central-løsning. Du forstår hvordan systemet er sat op og hvilke ændringer og tilpasninger, der skal til for at understøtte nye ønsker, der opstår i takt med, at virksomheden vokser. Det samme vil gøre sig gældende for et kommende HR-system, hvor du endvidere skal understøtte og supportere i forbindelse med implementeringen. Udover at bidrage til udviklingen af systemerne, skal du vedligeholde løsningerne i det daglige. Du vil blive bindeleddet mellem ovenstående forretningsområder og eksterne Business Central udviklere, samt have ansvaret for ledelse af forskelligartede projekter dog primært projekter, der berører finans og HR.
Stillingen er placeret i virksomhedens PMO-team og du vil have reference direkte til Head of PMO.

PERSONEN
Du er som person drevet af at levere på et højt niveau, og du er god til at arbejde på tværs af en global organisation med mange interne internationale interessenter.
Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til andre processer i Business Central end de finansielle, da det på sigt er ønsket, at Business Central skal understøtte flere områder af virksomheden eksempelvis lagerstyring.
Du er en god kandidat, hvis du:

  • Har kendskab til Business Central og de forskellige moduler
  • Har erfaring med projektledelse
  • Har en relevant uddannelse og en god forståelse for økonomi
  • Taler engelsk og dansk flydende på skrift og i tale

Det er afgørende for din succes i rollen, at du er motiveret til at dygtiggøre dig indenfor området, samt at du formår at skabe overblik, kommunikere effektivt og få fuldt leverancerne helt til dørs.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
En stilling med masser af ansvar og gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en international virksomhed. Muligheden for at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger i en kultur, der er uformel med humor, højt til loftet og hvor det sociale vægtes højt.
Der er mulighed for fleksible arbejdstider og diverse personalegoder. Løn og øvrige vilkår forhandles i forhold til dine erfaringer og kompetencer.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Klaus Bendixen på mobil 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email