Ambitiøs IT-tekniker med fokus på automatisering, Herning

Kontaktperson
Jan Høllsberg
jh@scr.dk
+45 22 91 77 22
Område
Region Midtjylland

Vil du med på en spændende digitaliseringsrejse?
Vil du tage et stort ansvar og sætte struktur på dine arbejdsopgaver?
Vil du være del af en virksomhed, som har fokus på enestående kvalitet, design og innovation, og som skaber unikke premium-produkter?
Så er du den perfekte kandidat

VIRKSOMHEDEN
Witt A/S er Nordens stærkeste brandhouse. Virksomheden har agentur for en lang række internationale brands, og udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for deres mange forskelligartede brands er, at de udvikler innovation og eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil. Hos Witt er de drevet af nysgerrighed overfor nye, kreative produkter, som skabes til glæde for slutbrugeren. Witt er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland. Witt oplever stor vækst, og der er mange spændende IT-projekter; både igangværende, i pipeline, men også helt nye processer.

STILLINGEN
Med base på hovedkontoret i Herning og med reference til IT-chefen bliver du en del af en velfungerende IT-afdeling i et ungt og dynamisk team med en uformel omgangstone og et miljø, hvor der er højt til loftet. Vi søger en person som vil videreudvikle IT-teknikerfunktionen gennem optimering og automatisering. Virksomhedens serverstruktur er bygget op omkring Microsoft og der tilmed nogle Linux servere. Du kommer til at arbejde med virksomhedens HelpDesk system, automatisering i PowerShell, automatisk oprettelse af brugere og udstyr samt direkte brugerkontakt. Et job med stor bredde – alt hvad der kan sættes strøm til går gennem IT-afdelingen. Du vil få et spændende job med udfordring, udvikling, ansvar og et job i en virksomhed, hvor enestående kvalitet, design og innovation er i højsædet.

PERSONEN
Du har formentligt et par års erfaring og fungerer i dag som en dygtig IT-tekniker/supporter enten i en IT-virksomhed eller i en intern IT-afdeling. Du er nysgerrig efter at lære og har et ønske om at få mere ansvar og udvikle dig både på det personlige og faglige niveau. Som person arbejder du selvstændigt og struktureret i en travl og alsidig hverdag. Du er en team-player, er udadvendt og har en positiv indstilling til hverdagen. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Witt A/S tilbyder en spændende, selvstændig stilling i en vækstvirksomhed, hvor der er fart på hver dag, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Der er gode muligheder for at præge indhold, ansvar og fremtidige udviklingsmuligheder i jobbet. En virksomhedskultur, hvor der gøres meget for at medarbejderne trives og har det godt. Løn og øvrige personlige vilkår bliver forhandlet på et individuelt niveau, der modsvarer kvalifikationer, jobindhold og ansvarsområder.

ANSØGNING
SCR – Skandinavisk Computer Rekruttering varetager rekrutteringsprocessen på vegne af virksomheden, og der vil blive afholdt samtaler løbende. Hvis stillingen har vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte Direktør Jan Høllsberg på tlf. 22 91 77 22 eller mail jh@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email