Uvildig rådgivning stillede WeBike stærkere over for it-leverandør

Cykelforhandlerkæden WeBike følte sig nærmest gift med sin it-leverandør, og det var ikke det mest optimale forhold, de havde udviklet. Ofte følte WeBike, de fik alt for dårlig rådgivning, men uden selv at være i kontrol. 

”Vi ville gerne implementere lagerstyring i vores it-løsning, der er baseret på Microsoft Dynamics NAV,” fortæller Mikael Berg, der er direktør hos WeBike. ”Desværre var projektet gået ret skævt hos vores NAV-leverandør, og vi fik hele tiden at vide, at det, vi ville, ikke kunne lade sig gøre. Det kunne vi simpelthen ikke forstå.”

En ekspert på vores side af bordet
Mikael Berg kendte i forvejen til SCR Freelance og bad en af deres konsulenter om at vurdere problemet. ”SCR Freelance kom på banen som NAV-ekspert, men på vores side af bordet,” forklarer han. ”Det var utrolig rart at få en saglig og uvildig vurdering, så vi kunne få vished for, hvad vi kunne – eller ikke kunne – forvente af vores it-leverandør.”

Fra lille fisk til seriøs spiller
”Efter SCR Freelances rådgivning følte vi os langt bedre klædt på til at tage møderne med vores NAVleverandør,” siger Mikael Berg. ”Vi blev taget meget mere seriøst og følte os ikke længere som en lille fisk, der bare forsvandt i havet med alle de store kunder.”

Det er pengene værd
I forbindelse med de efterfølgende tekniske implementeringer valgte WeBike at fortsætte samarbejdet med SCR Freelance. Mikael Berg uddyber: “Den konsulent, vi gjorde brug af, var vildt dygtigt og derfor en kæmpe aflastning for os. Freelancere har selvfølgelig en høj timepris, men man betaler kun for den tid, de rent faktisk arbejder. Hvis man ikke er tilfreds, kan man bare stoppe samarbejdet med det samme. Det giver en stor frihed i modsætning til de faste leverandører, som man godt kan føle, man er lidt i lommen på.”

En ekstra motor
”Med hjælp fra SCR Freelance kom vi enormt langt for relativt få penge,” fortsætter Mikael Berg. Noget af det, vi havde puklet med i flere uger, blev løst på en time. SCR Freelance har så at sige været en ekstra motor, og de har bidraget med en meget stor grad af ekspertise.”

Bedre forhold til den faste leverandør
Ifølge Mikael Berg er den største fordel ved at bruge freelancere, at man har en uvildig partner, der er 100 % på ens side. ”Før følte vi os låst fast, fordi vi nærmest var gift med vores NAV-leverandør. De vidste godt, vi ikke uden videre kunne skifte, og derfor følte vi ikke, vi altid fik den bedste rådgivning. Det har i høj grad ændret sig, siden vi har fået SCR Freelance med ind over,” slutter Mikael Berg.

Om WeBike

WeBike er en kæde af seks butikker, der sælger kvalitetscykler i form af både racere, mountainbikes og citybikes. Derudover sælger WeBike alt i cykeludstyr og -værktøj. Kæden henvender sig til cykelentusiaster, hvad enten det handler om den daglige tur til og fra arbejdet eller et ønske om det ypperste udstyr inden for cykelverdenen.

Vores kommercielle Direktør Anders Dyrberg står gerne til rådighed, hvis du som kunde har spørgsmål til nogle af vores services eller ønsker at blive kontaktet vedrørende et potentielt behov for IT-konsulenter.

Anders Dyrberg
Kommerciel Direktør