Sun-Air fik løst switch-opgave med en dags varsel

Da flyselskabet Sun-Air of Scandinavia skulle have konfigureret nogle switche til deres netværk, manglede de spidskompetencer på netop det område. Derfor fik de SCR Freelance til at løse opgaven.

”Vi er en ret lille it-afdeling, der primært består af mig,” fortæller Jeppe Falmer-Nielsen, it-manager hos Sun-Air of Scandinavia. Jeg er oprindelig uddannet inden for elektronik, og selvom jeg ved en del om it, kan jeg ikke vide alt om alt. Da vi skulle konfigurere nogle nye switche til vores netværk, talte vi derfor med SCR Freelance, og dagen efter havde de fundet en konsulent, der kunne hjælpe.”

Hurtigt og til aftalt pris
Sun-Air of Scandinavia og SCR Freelance aftalte en pris og et tidspunkt, og derefter kørte konsulenten ud og løste opgaven. Jeppe Falmer-Nielsen forklarer: ”Jeg fortalte konsulenten lidt om, hvordan jeg gerne ville have switchene sat op, men ellers skulle jeg ikke selv gøre noget. Det hele kørte, som det skulle, både hurtigt og til den aftalte pris, så vi er godt tilfredse.”

Rart at kunne trække specialist ind efter behov
”I mit daglige arbejde beskæftiger jeg mig mest med it på et meget overordnet plan, og når vi skal helt ned i detaljerne inden for eksempelvis netværk, kommer jeg lidt til kort,” fortsætter Jeppe Falmer-Nielsen. ”Der er mange begreber, der kan gøre det hele lidt mystisk, hvis man ikke er vant til at arbejde med dem, og derfor var det rart at få en specialist ind, der vidste en masse om lige netop det område.”

Vil gerne bruge SCR Freelance i fremtiden
Sun-Air of Scandinavia har indtil videre kun brugt SCR Freelance til denne ene opgave, men er positivt stemt over for at trække på deres kompetencer igen i fremtiden. ”Jeg kunne fint forestille mig, at vi kunne finde på at bruge SCR Freelance igen en anden gang. Det kunne for eksempel være, hvis vi skal have ændret opsætningen i vores netværk, eller hvis vi skal have udviklet noget software,” slutter Jeppe Falmer-Nielsen.

Om Sun-Air of Scandinavia A/S

Flyselskabet Sun-Air of Scandinavia har 250 medarbejdere I Danmark og har kontorer I Billund, Aarhus og Thisted. Selskabet har franchiseaftale med British Airways, og alle ruteflyvninger sker derfor i British Airways-regi og med British Airways-logoer på flyene. Derudover har selskabet charterfly, VIP-fly og lægefly.

Vores kommercielle Direktør Anders Dyrberg står gerne til rådighed, hvis du som kunde har spørgsmål til nogle af vores services eller ønsker at blive kontaktet vedrørende et potentielt behov for IT-konsulenter.

Anders Dyrberg
Kommerciel Direktør