User Adoption konsulent, Tusass, Nuuk

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Udlandet

Ønsker du at være med til at sikre det bedste netværk i et af verdens geografisk vanskeligste områder?
Brænder du for at yde en skarp og nødvendig service? Er du serviceminded og klar på nye udfordringer?
Så er der her en helt unik mulighed i Grønland.

VIRKSOMHEDEN
Under visionen ‘Vi bringer verden tættere på – og os tættere på hinanden’ arbejder selskabets knap 400 medarbejdere på at etablere og sikre moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland.
Tusass (tidl. TELE-POST) er en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor der løses samfundsvigtige opgaver. Tusass’ hovedkontoret ligger i den grønlandske hovedstad, Nuuk.  

STILLINGEN
Stillingen som User Adoption konsulent er placeret i Tusass’ It-afdeling, hvor der vil være tæt samarbejde med vores digitaliseringskonsulent/-projektleder samt øvrige kollegaer i afdelingen.
Din hverdag vil primært bestå i at afdække alt indenfor User Adoption på Microsoft 365, samt yde support. I dag er Microsoft 365 allerede i brug i Tusass, men der mangler en konsulent til at afgrænse og standardisere til Tusass’ behov, samt hjælpe brugerne igennem oplæring og undervisning. Der vil forekomme forskellige typer af opgavesæt i IT-afdelingen, men den primære opgave er at løfte alle IT-brugere i Tusass i brugen af Microsoft 365 universet og dermed skabe mulighed for bedre at udnytte applikationer/værktøjer.

Dine arbejdsområder bliver bl.a.:

  • Supportere Microsoft 365 på et højt niveau
  • Formidling, vidensdeling og oplæring
  • Traditionel instruktion/undervisning af brugen af applikationer/værktøjer
  • Definér ny user adoption for at udnytte Microsoft 365 universet og processer mere effektivt
  • Evaluér og følg op på user adoption og tilfredsheden med brugen af applikationer
  • Sikker opgavedefinering og ekspedition iht. henvendelser via telefon, mail eller ticket-system

PERSONEN
Du er måske certificeret konsulent med flere års erfaring indenfor implementering, drift og support af opgaver knyttet til opgaven. Du ønsker at fortsætte din udvikling, og du ser løbende efteruddannelse med tilhørende certificeringer som en naturlig del af din nødvendige udvikling. Du ved hvornår du selv kan løse en opgave og hvornår det skaber værdi at bringe teamet i spil. Du afspejler god energi, når du udøver service og du har en stærk evne til at sætte dig ind en given problemstilling. Du skaber positive løsninger – ikke mindst i din kommunikation med organisationen. Du skal kunne tage førertrøjen på, ift. at lave et koncept, planlægge og implementere Microsoft 365 til hele virksomheden, samt klare oplæring af brugerne sammen med de øvrige kollegaer i afdelingen.

Vi forventer du er certificeret i Microsoft 365 produkterne, eller har ambitioner om at blive det, og gerne i ITIL.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Tusass tilbyder en udfordrende stilling og rig mulighed for faglig og personlig udvikling i et uformelt arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæden er i top. Du får masser af spændende arbejdsopgaver i Grønlands største by, samt dedikerede og kompetente kolleger, der brænder for jobbet. Tusass hjælper dig og familien sikkert på vej til livet i Grønland.

GRØNLAND SOM DIN NÆSTE ARBEJDSDESTINATION
Har du mod på et udenlandseventyr på verdens største ø, har Grønland masser at byde på – lige fra betagende landskaber til muligheder for faglige udfordringer og unikke minder for livet. I Grønland vil du opleve et yderst imødekommende folkefærd, som er interesserede i at lære nye mennesker at kende. Her er masser af ren luft og plads at bolte sig i. Du har muligheden for et aktivt fritidsliv, hvor du kan få stor glæde af Nuuks smukke natur med f.eks. jagt, fiskeri, sejlture, vandreture, alpin- og langrend skiløb. Herudover er der forskellige idrætsklubber, cafeer, biograf mv.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller er interesseret i at høre mere om en unik mulighed i Grønland, er du meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Klaus Bendixen på tlf. 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email