Teknisk IT Projektleder til Abena Data 

Kontaktperson
Lars Holmer
lh@scr.dk
+45 28100418
Område
The Region of Southern Denmark

Er du en erfaren projektleder med evnen til stakeholder management?
Kan du styre og koordinere tekniske IT-projekter på infrastrukturområdet?
Så kunne denne stilling være noget for dig….

STILLINGEN
Som Projektleder har du ansvaret for projektledelse og koordinering af tekniske IT-relaterede projekter, ofte med mange interessenter involveret. Dette indebærer styring af forskelligartede tværgående lokale- og globale projekter med snitflader mod kolleger, eksterne partnere, Infrastructure & Support -teamet samt forretningen.

Som Projektleder løser du bl.a. følgende opgaver:

  • Du driver tekniske IT-projekter indenfor infrastruktur

  • Du sikrer kommunikation og koordinering med såvel IT-kolleger som forretningen

  • Du tager ejerskab om klar rapportering og fremdriften på projekter

Der vil på sigt være rejseaktivitet af et vist omfang forbundet med stillingen.

​​PERSONEN
Du er en erfaren IT-projektleder og det er en fordel, hvis du har erfaring med agil projektledelse, kendskab til Hybrid IT-infrastruktur og proceserfaring. Du sætter en ære i grundighed og kan samtidig bevare overblikket og se helheden. Via tæt dialog med interessenter er du garant for, at opgaverne skrider planmæssigt frem.

Det er vigtigt at du:

  • Kan kommunikere klart og tydeligt på både teknisk og forretningsniveau

  • Kan sikre forankring og alignment med stakeholders på tværs af organisationen og at du mestrer at koordinere og planlægge både internt og med eksterne partnere

  • Tænker i arkitektur, design og dokumentation og har fokus på sikkerhed fra start til slut i projektet

  • Er proaktiv og tager initiativet – kan se et projekt være på vej

Som person er du struktureret med stærke kommunikationsevner. Du har overblik, er løsningsorienteret og du trives med at arbejde team-baseret med kolleger fra hele organisationen. Du motiveres af at være en del af et fællesskab, hvor der er gode kollegaer, et fleksibelt og dynamisk miljø, og mulighed for at påvirke udviklingen af en moderne og sikker IT-platform.

AFDELINGEN
Med reference til vores Global Head of IT Infrastructure & Support bliver du en del af en engageret IT-afdeling bestående af 20 kolleger. Du bliver også en del af et velfungerende og tværfagligt projektleder-team, hvor højt humør og arbejdsglæde præger dagligdagen. Her er fuld fart på, mange forskellige arbejdsopgaver, mange forskellige typer af mennesker og et internationalt miljø.
Hos Abena finder du et uformelt miljø med positive og kompetente kolleger, og fælles for alle er, at de lægger vægt på ordentlighed. Hos Abena IT går de langt for at hjælpe hinanden, og på trods af at det er en større virksomhed, går de meget op i det kollegiale, og alle hilser selvfølgelig på hinanden på gangene.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Du får både udfordringer og udvikling samt muligheden for en spændende rolle, der kræver både forretningssnilde og samarbejde med mange interessenter med forskellige behov.
Du får mulighed for at udvikle dine projektkompetencer i en flad organisation, der er præget af høj grad af tillid og selvstændighed. 

OM VIRKSOMHEDEN
Abena er en dansk, familieejet produktions- og handelsvirksomhed med hovedsæde i Aabenraa. Med danske rødder og værdier sælges og markedsføres Abenas produkter i dag i over 90 lande verden over. Koncernen har ca. 1800 medarbejdere, en omsætning på omkring 4 mia. kr. og er stadig i vækst. I Infrastructure & Support leder man derfor efter en ny Teknisk IT Projektleder til at spille en spændende rolle i en tempofyldt afdeling med en ambitiøs IT-strategi med fokus på digitalisering og automatisering.

​​​​​​​ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Lars Holmer på tlf. 28 10 04 18 eller mail lh@scr.dk.

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email