Tech Lead/Architect, Aarhus C

Kontaktperson
Jan Høllsberg
jh@scr.dk
+45 22 91 77 22
Område
Region Midtjylland

Ønsker du at være med til at præge den grønne omstilling globalt?
Vil du arbejde i en succesfuld international tech-drevet virksomhed?
Så er det måske dig, vi søger til denne stilling som Tech Lead/Architect hos Danske Commodities.

VIRKSOMHEDEN
Vores kunde, Danske Commodities, er en global tech-drevet energivirksomhed, der handler med strøm og gas på tværs af 40 lande i hele Europa samt USA, Brasilien, Australien og Singapore. Danske Commodities har hovedsæde i Aarhus, hvor de beskæftiger ca. 450 medarbejdere. Virksomheden har et stort fokus på at præge den grønne omstilling globalt. Til at understøtte dette fokus spiller IT en markant rolle – der arbejdes agilt og der er kontinuerligt fokus på at udforske nye muligheder. Til et nyetableret team søger vi nu en Tech Lead/Architect til det nyetableret Global Team i Aarhus.

STILLINGEN
Som Tech Lead/Architect vil du referere til virksomhedens Head of Software Development og indgå i en SW-afdeling på ca. 55 udviklere. Man arbejder i små og velfungerende teams med høj grad af selvstyre. Du vil blive en del af et udviklingsteam på 3-4 .Net udviklere, der supporterer energi transaktioner i USA, Brasilien, Australien og Singapore. Sammen med dit team, vil du fokusere på at udvikle software med henblik på optimering, automatisering og at skabe holdbare kvalitetsløsninger. Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø med en moderne teknologi-stack, og du vil indgå i samarbejdsrelationer med højt kvalificerede og uddannede kolleger. Du indgår i et arkitektforum på tværs af andre SW-teams. Et spændende job, hvor du får ansvar for, at teamet hele tiden er opdateret på de nyeste tekniske løsninger. Du får således stor mulighed for at sætte dit præg på den fortsatte udvikling og se dine løsninger blive anvendt af dine kolleger hos Danske Commodities.

PERSONEN
Det er en fordel, hvis du har erfaring som Tech Lead, men er du en erfaren software udvikler, der brænder for dit fag, så er det ikke et krav, at du har erfaring som lead.

For at lykkedes i rollen forventer vi, at du:

  • Har mindst 5 års erfaring som software udvikler og har passion for faget
  • Har en længere videregående uddannelse
  • Er nysgerrig på nye teknologier og løsninger
  • Er kvalitetsbevidst og går højt op i at levere gode, holdbare løsninger
  • Har lyst til vidensdeling og sparring med dine kollegaer
  • Taler og skriver engelsk på højt niveau

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Danske Commodities er en virksomhed, der med stor succes er vokset markant siden etableringen i 2004. Samtidig med væksten har virksomheden formået at fokusere på høj medarbejdertilfredshed og lav medarbejderafgang. Herudover tilbyder virksomheden gode muligheder for videre udvikling både fagligt og personligt. Du får faglige udfordringer og du får mulighed for at vokse i din rolle. Danske Commodities har et godt on boarding forløb, hvor du bliver sat godt ind i virksomhedens komplekse domæner. Danske Commodities er et rart sted at arbejde og der er stor fokus på work-life-balance for den enkelte medarbejder. Hvis man ønsker det, er der rig muligheder for at deltage i sportsaktiviteter m.m. sammen med kolleger hos Danish Commodities.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte direktør Jan Høllsberg på mail jh@scr.dk eller mobil 22 91 77 22

Læs mere om Danske Commodities her: https://danskecommodities.com/

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email