1

Talstærk Senior Sales Executive – Power BI, Vejle/Aarhus

Kontaktperson
Kirsten Volf Brøchner
kvb@scr.dk
+45 28 78 09 23
Område
The Central Denmark Region
Vil du gerne være med til at bygge et forretningsområde op, hvor du får salgsansvaret for produktet Power BI i Jylland og på Fyn?
Falder det dig naturligt at tale med økonomi- og finansfolk?

STILLINGEN
I stillingen som BI-sælger, vil du blive front runner for et konsulent/udvikler team på 5 kollegaer. Det vil sige at du sælger de løsninger, som dine kollegaer skal levere til kunderne.
Målgruppen er primært produktions- og logistikvirksomheder, hvor du vil have dialogen med økonomiafdelingen, f.eks. CFO’en, omkring udstilling af deres data i Power BI. Produktet du sælger, bliver derfor et afgørende beslutningsværktøj for ledelsen, ude ved dine kunder.
Du vil få flere kollegaer, der sælger andre produkter i porteføljen, og der kan derfor også være fællesmøder, når det giver mening.
I stillingen har man ansvar for at vækste salget af Power BI, hvor 9altitudes har et unikt produkt, der sikre kort implementeringstid hos kunden.
Derudover kommer du i stillingen til at arbejde med følgende:

  • Opsøgende canvassalg og relationssalg til nye og eksisterende kunder
  • Samarbejde med marketing omkring kampagner på Power BI
  • Planlægge og strukturere dine salgsindsatser
  • Være opsøgende i dit salgsarbejde, og følge op på leads, fra de interne sælgere
  • Koordinere og samarbejde med konsulentteamet vedr. overlevering af solgte opgaver
  • Opbygge en løbende pipeline og lukke salget hos kunden

PERSONEN
Du kommer formentlig med en uddannelsesmæssig baggrund indenfor økonomi/finans på bachelor niveau eller lignende.
Derudover motiveres du af at lave opsøgende salg, og skabe gode relationer til kunderne. Samt har styr på, hvordan du selvstændigt driver et salg og opbygger en pipeline, når der er tale om løsningssalg.

Du trives i en uformel kultur, hvor det er sjovt at gå på arbejde, men hvor der også forventes, at man selv kan styre og strukturere egen hverdag.

Du har formentlig:

  • Min. 3 års erfaring og kan fremvise dokumenterbare salgsresultater  
  • Nogle års erfaring med løsningssalg evt. af software

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
I stillingen vil du få stor frihed til at drive dit eget salgsområde, hvor du sælger et logisk og forståeligt BI produkt, der adskiller sig på flere områder fra konkurrenternes. Dette vil sikre dig en hurtig succes i salgsarbejdet.
Der er mulighed for samarbejde med konsulenter og udviklere i salgsprocessen, så du får alt den tekniske støtte der er nødvendig, for at nå i mål med salget.
I 9altitudes er der ca. 70 medarbejdere på tværs af Europa, der arbejder med BI, og du kan derfor få alt den sparring og støtte der skal til, hvis du skal lære Power BI at kende.
Du vil referere til Salgsdirektøren, men du planlægger selv din hverdag.
God fast løn + bonus uden loft + firmabil.

VIRKSOMHEDEN
9altitudes Danmark består af de 3 tidligere virksomheder, Optimate, Bredana Solutions og Econocap. Hver virksomhed har mange års erfaring indenfor sit eget kerneområde, og sammen kan de tilbyde kunderne en produktpalette der er til stor gavn for kunderne.
9altitudes er en europæisk IT-virksomhed, med lokationer i flere lande.
I Danmark er der ca. 150 medarbejdere fordelt på kontorerne i Vejle, Aarhus, Esbjerg, Hørsholm, Kolding, Odense, Sønderborg og Aalborg.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kirsten Brøchner på tlf. 28 78 09 23 eller på kvb@scr.dk.