Systemudvikler, Aarhus

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Region Midtjylland

Ønsker du at bidrage til den grønne omstilling?
Har du lyst til at indgå i et mindre udviklingsteam med stor medbestemmelse?
Har du erfaring med SCRUM?

VIRKSOMHEDEN
Vindenergi Danmark er et uafhængigt el-handelsselskab, som i dag er den største kommercielle aktør, der varetager vindmølleejernes økonomiske interesser i elmarkedet. Vindenergi Danmark er en virksomhed, der tilpasser udbuddet af produkter og services til markedets tendenser og vindmølleejerens behov.

STILLINGEN
Som systemudvikler vil du komme til at arbejde med videreudvikling af systemer og applikationer. Udviklingsopgaverne vil bestå af opgaver i tilknytning til virksomhedens E-handelsportal og webservices. Virksomhedens udviklingsmiljø er baseret på Microsoft teknologier, og har du allerede en vis erfaring med Azure, vil det være et plus. Udviklingsteamet arbejder med C#, MVC og MS SQL og er SCRUM-baseret. På frontenden anvendes JavaScript og AngularJS. Teamet eksperimenterer også med nyere teknologier, og kigger på hvad der kan anvendes forretningsmæssigt.

PERSONEN
Du har erfaring med C#, MVC og MS SQL samt erfaring med JavaScript frameworks. Du har sikkert også interesse for Cloud teknologier (Azure) og måske en passion for IT-sikkerhedsaspekter, som sikkerhed i forhold til webapplikationer, eksempelvis beskrevet i blandt andet OWASP. Hvis du også har kendskab til projektledelses rammeværk udover SCRUM, som eksempelvis PRINCE2, vil det være et yderligere plus.

Du har ideelt set et par års erfaring fra et udviklingsteam. Nyuddannede som undervejs i studiet har haft relevant studiejob vil også komme i betragtning.

Dine IT-kompetencer spænder bredt, og du ønsker at arbejde i et motiverende miljø, hvor du kan bidrage til udviklingen af virksomhedens IT. Du forstår samspillet mellem IT og forretning. Du er nysgerrig og formår hurtigt at sætte dig ind i nye systemer. Du påtager dig gerne mindre projektkoordineringsopgaver, og bliver ikke skræmt ved tanken om fra tid til anden at skulle bidrage til den daglige projektledelse. Du kommunikerer på både dansk og engelsk i skrift og tale. Du evner at arbejde selvstændigt og bidrager gerne i teamet. Du er ansvarsbevidst og nysgerrig og nyder at sætte dig ind i nye teknologiske muligheder. Du er en kompetent og professionel softwareudvikler, der har bevist, at du er i stand til at levere på forskellige projekter. Du har et positivt mindset og byder gerne ind i forhold til opgaverne.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Muligheden for at arbejde i en spændende virksomhed, som lægger vægt på et frit arbejdsmiljø og en høj grad af fleksibilitet. Du bliver en del af en velfungerende IT-afdeling, og du tilbydes gode udviklingsmuligheder. En attraktiv lønpakke, der forhandles individuelt, og som fuldt ud modsvarer din erfaring og dine kvalifikationer. Har du lyst til at bidrage til den grønne omstilling, og har interesse for energi- og vindmøllesektoren, er du kommet til det rette sted.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Klaus Bendixen på tlf. 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email