SoD Business Arkitekt, Randers

Kontaktperson
Lars Holmer
lh@scr.dk
+45 28100418
Område
The Central Denmark Region

Har du en passion for Segregation of Duties (SoD), og vil du være én af de primære drivkræfter i design og implementering af vores nye rollekoncept i hele Danish Crown?

VIRKSOMHEDEN
Danish Crown er en global virksomhed, ejet af danske landmænd. Virksomheden leverer fødevarer af høj kvalitet til kunder og forbrugere over hele verden. Danish Crown har mere end 25.000 medarbejdere der alle bidrager til målet om at opnå CO2 neutralitet i 2050.

Danish Crown er herudover en global aktør på IT-scenen med mere end 275 dedikerede medarbejdere i IT-organisationen. Hos Danish Crown, er der altid plads til nye ideer og løsninger til at optimere de eksisterende systemer og teknologier. Danish Crown har en ambition om at højne sikkerheden, bl.a. via Segregation of Duties (SoD), hvor du vil kunne hjælpe med at opnå dette mål.

STILLINGEN
Som del af SAP Autorisations teamet hører du til i Global IT Infrastructure and Operations, hvor der er omkring 155 fagligt stærke medarbejdere. Du bliver en del af et velfungerende SAP Autorisations team, hvor du får 2 dygtige kollegaer, der har til ansvarsområde at udvikle og vedligeholde SAP roller. Du bliver desuden en del af et SAP SoD projekt team og får en bred kontaktflade både i Global IT, Group Functions og i Danish Crown’s Business Units.

Dine primære opgaver bliver:

  • At være bindeled mellem Global IT, Group Financial Controls & Compliance og forretningen på SoD og SAP autorisationsområdet
  • Overordnet ejer af Danish Crowns SAP SoD rolle design og autorisationskoncept samt deltagelse i Audits.
  • Designe roller og udføre analyser på alle SAP-systemer og øvrige relevante systemer i henhold til best practice
  • Udarbejdelse og vedligehold af processer, procedurer og uddannelsesmateriale på området samt vedligehold af rolle design, autorisationskoncept og SoD rulebook
  • Supportere forretningen og Group Financial Controls & Compliance ifm. avoidance af SoD konflikter med analyse og input
  • Deltagelse i det nuværende SAP SoD projekt samt fremtidige faser i projektet

Du vil desuden blive involveret i større og mindre opgaver sammen med det øvrige team, hvor såvel dine personlige som dine faglige kompetencer kommer i spil. Du får mulighed for en høj grad af selvbestemmelse og medindflydelse.

PERSONEN
Vi forestiller os, at du har en relevant erfaring indenfor IT Audit eller autorisationsområdet, med en finansiel baggrund. Alternativt har du en relevant IT-baggrund og indgangsvinkel imod IT-audit og rollestyring af den vej. Du har interesse for autorisationsmæssig sikkerhed, segregations of duties og rolle design.

Du har erfaring med at arbejde i spændingsfeltet mellem IT og forretning, og du evner at kommunikere et komplekst emne på en let forståelig måde til kolleger, forretningen og stakeholders på alle niveauer – tekniske såvel som ikke-tekniske.

Du er nysgerrig, udadvendt, detaljeorienteret og arbejder struktureret. Du går systematisk og målrettet til dine opgaver og har et analytisk mindset og en høj grad af ansvarsfølelse. Derudover trives du i en rolle, hvor du arbejder selvstændigt og er selvkørende, hvor du genererer opgaver af egen drift både til andre og til dig selv.

Du behersker engelsk på højt niveau i både skrift og tale og det er en klar fordel hvis du er dansktalende.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

  • En spændende og vital rolle i en global virksomhed, hvor du i høj grad kan forme din stilling og få indflydelse på de løsninger der opnås
  • En afdeling med god humor og en afslappet tone, kombineret med høj fokus på de faglige mål
  • Løn og vilkår aftales på et konkurrencedygtigt niveau

ANSØGNING

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Lars Holmer på tlf. 28 10 04 18 eller mail lh@scr.dk.

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email