Skarp og innovativ IT-konsulent til Tusass, Nuuk

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Udlandet


Ønsker du at være med til at sikre det bedste netværk i et af verdens geografisk vanskeligste områder?
Brænder du for at yde en skarp og nødvendig service? Er du serviceminded og klar på nye udfordringer?
Så er der her en helt unik mulighed i Grønland.

VIRKSOMHEDEN
Under visionen ‘Vi bringer verden tættere på – og os tættere på hinanden’ arbejder selskabets knap 400 medarbejdere på at etablere og sikre moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland.
Tusass (tidl. TELE-POST) er en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor der løses samfundsvigtige opgaver. Tusass’ hovedkontoret ligger i den grønlandske hovedstad, Nuuk.  

Læs mere om Tusass her: www.tusass.gl/da

STILLINGEN
Stillingen som IT-konsulent er placeret i Tusass’ Servicedesk, som består af et team af 5 dedikerede medarbejdere og organisatorisk er teamet en del af Tusass’ IT-division.
Dine primære arbejdsområder bliver:

  • Supportere Microsoft 365 på et højt niveau
  • Lave og vedligeholde softwarepakker igennem MS Endpoint Configuration Manager
  • Konfiguration og support af alle Mobile devices under Microsoft 365.
  • Møderum der altid skal være opdaterede og funktionsdygtige, hvilket betyder support af AV-udstyr og udstillings displays
  • At supportere de særlige systemer vi har i vores POST division fra POS til IPS-pakke systemer
  • Sikker opgavedefinering og ekspedition iht. henvendelser via telefon, mail eller ticket-system

PERSONEN
Du er måske certificeret IT-konsulent med flere års erfaring indenfor implementering, drift og support af opgaver knyttet til Servicedesk. Du ønsker at fortsætte din udvikling, og du ser løbende efteruddannelse med tilhørende certificeringer som en naturlig del af din nødvendige udvikling. Du ved hvornår du selv kan løse en opgave og hvornår det skaber værdi at bringe teamet i spil. Du afspejler god energi, når du udøver service og du har en stærk evne til at sætte dig ind en given problemstilling. Du skaber positive løsninger – ikke mindst i din kommunikation med organisationen.

Vi forventer du er certificeret i Microsoft 365 produkterne, eller har ambitioner om at blive det, og gerne i ITIL.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Du får rig mulighed for faglig og personlig udvikling i et uformelt arbejdsmiljø, hvor både udvikling og indflydelse på egen stilling og karrierevej er helt i top. Du får masser af spændende opgaver i Grønlands største by, samt gode dedikerede kolleger. Derudover er luften ren og der er masser af plads at boltre sig i. Skiture om vinteren, ture i fjeldet eller langs den grønlandske kyst, er blot nogle af de ting, du kan bruge fritiden på. Du har hjælpen lige ved hånden gennem Tusass, som hjælper dig sikkert på vej til livet i Grønland.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller er interesseret i at høre mere om en unik mulighed i Grønland, er du meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Klaus Bendixen på tlf. 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email