Senior Rekrutteringskonsulent, Aarhus

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Region Midtjylland

Vil du være med til at finde de skarpeste kandidater indenfor IT til vores kunder i det danske erhvervsliv?

Kan du varetage egne rekrutteringsopgaver og tage ansvar for processen fra start til slut?
Har du lyst til arbejde i en virksomhed, hvor professionalisme og kvalitet er i højsædet, og hvor der samtidig er plads til at have det sjovt og opbygge personlige relationer?

Headhunting til store og små virksomheder i den danske IT-branche
Som rekrutteringskonsulent hos SCR Rekruttering vil du blive ansvarlig for at lede og gennemføre salgs- og rekrutteringsprocesser fra start til slut. Du vil få en bred kontaktflade til såvel virksomheder som kandidater inden for IT-området.
Stillingen omfatter bl.a.:

  • Opsøgende kontakt til virksomheder
  • Analyse af job-/personprofiler
  • Udarbejdelse af annoncetekster
  • Interviews med ansøgere
  • Procesassistance til virksomheder i forbindelse med tilrettelæggelse af rekrutteringsforløb, HR-opgaver, outplacement-opgaver m.m.

Du skal kommunikere SCR Rekrutterings serviceydelser på en troværdig og tillidsvækkende facon både til virksomheder og kandidater. Samtidig skal du selvstændigt opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje, som vil bestå af både nye kunder og nogle i forvejen kendte SCR-kunder. Du skal være i stand til at vurdere kandidaters faglige kompetencer og personlige kvalifikationer for derigennem at finde den person, der matcher stillingsprofilen optimalt. Du vil komme til at samarbejde med kolleger i et mindre team, hvor vi lægger vægt på høj kvalitet i vores daglige service over for såvel kunder som kandidater.

Der stilles effektive og gennemprøvede koncepter og systemer til rådighed. Du vil efter grundig introduktion til SCR Rekrutterings veldefinerede processer, metoder og koncepter sætte dit personlige præg på den fortsatte udvikling af virksomhedens rekrutteringsforretning.

Vi har brug for dine kompetencer og forventer, at du:

  • Har stor interesse for HR-området og har nogle års erfaring med rekruttering enten som konsulent eller i en intern rolle.
  • Har erfaring med- eller forståelse for IT-teknologier og processer.
  • Har nogle års erfaring med salg og kundepleje.

Derudover har du gennem din karriere opbygget en god kombination af menneskelig indsigt, organisations- og forretningsforståelse og er i stand til at skabe god kontakt til nøglepersonerne hos vores kunder. Som person er du udadvendt, tillidsvækkende og professionel i din optræden samt i stand til at håndtere fortrolige oplysninger. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er resultatorienteret, initiativrig og i besiddelse af personlig gennemslagskraft.
Endelig forventer vi, at du formulerer dig godt på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Hvem er vi?
SCR Rekruttering hører til blandt de førende i rekrutteringsbranchen, og vi har siden 1986 arbejdet med rekruttering af IT-medarbejdere og IT-ledere til det danske erhvervsliv. Vores baggrund gør os i stand til at vurdere og kommunikere med vores kandidater og kunder på et professionelt niveau. Ud fra devisen ”der er mennesker bag IT”, har vi hos SCR Rekruttering stor interesse i andre mennesker. Vi har lige nu masser af spændende opgaver og ønsker derfor at udvide vores team.

Hos SCR Rekruttering får du:
Gode arbejdsforhold i en sund, stabil og fremtidsorienteret virksomhed med et kendt brand og en stærk kultur med stort fokus på kvalitet og etik. Et spændende, afvekslende og alsidigt job med mulighed for fortsat personlig og faglig udvikling. Et unikt kendskab til IT-branchen og kandidatmarkedet for IT-medarbejdere og IT-ledere. Alt dette understøttet af et uformelt og professionelt miljø præget af gensidig respekt og sparring med dygtige kolleger. Løn og andre vilkår forhandles i forhold til dine kvalifikationer.

Vi glæder os til at få dig med på holdet
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Klaus Bendixen på tlf. 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk.

SCR Rekrutterings historie
Siden 1986 har vi specialiseret os i rekruttering og outplacement af erfarne IT-medarbejdere på alle niveauer – lige fra IT-specialisten til IT-lederen. Historien forpligter, og vi ved, at rekruttering er en tillidssag. Vi er diskrete og ærlige og brænder for at finde de rigtige kandidater og konsulenter til vores kunder. Det er ikke uden grund, at vi har ry for at være blandt de bedste i branchen, når det gælder IT. Vores datterselskab AKTIV HR arbejder med rekruttering af ledere og specialister på strategisk, taktisk og operativt niveau. Vores hovedsæde er i Aarhus med afdelingskontor i Herlev.

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email