Senior IT-Netværksspecialist, Grønland

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Udlandet

Vil du være med til at forme og vedligeholde et effektivt IP-netværk i Grønland? Har du erfaring med IP Netværk, Cisco og måske Fortigate?

Har routere, switche og firewalls din interesse?

VIRKSOMHEDEN
Netværksområdet er et centralt område for TUSASS, der er i konstant udvikling og danner basis for hoveddelen af TUSASSs tjenester. Opgaverne for den kommende kollega fordrer derfor en faglig stærk profil som kan fastholde et fokus på at opnå konkrete resultater.
Netværksafdelingen består af 9 højt specialiserede fagfolk som understøtter og danner rygraden i TUSASSs IP-baserede, nationale og internationale tjenester, samt øvrige IP-baserede services.
TUSASSs netværk består af et landsdækkende MPLS/IP-netværk og IP-net i forbindelse med mobil- og IMS-platforme samt et datacenter, der er baseret på Ciscos DataCenter komponenter.
Under visionen ‘Vi bringer verden tættere på – og os tættere på hinanden’ arbejder selskabets knap 400 medarbejdere på at etablere og sikre en moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland. TUSASS hovedkontoret ligger i den grønlandske hovedstad, Nuuk.

STILLINGEN
Stillingen som senior netværksspecialist referer til afdelingschefen i Netværksafdelingen. Netværksafdelingen er en del af Teknik & IT-divisionen bestående af 9 dedikerede medarbejdere som bl.a. arbejder med arkitektur, design, optimering, sikkerhed og dokumentation.
Som Senior Netværksspecialist vil du arbejde med TUSASSs landsdækkende IT-landskab, der understøtter leverancerne af TUSASSs brede produktportefølje, og derfor er blandt Grønlands mest kritiske og komplekse.
Helt konkret vil dine opgaver spænde fra driftsopgaver til store projekter inden for IT & Netværks fagområder, som f.eks.:

  • Modernisering af det landsdækkende MPLS baserede netværk
  • Automatisering af konfigurations- og vedligeholdelsesopgaver

PERSONEN
Du har erfaring fra IT-branchen med komplekse netværksopgaver og har også gerne erfaring med arkitektur samt design af komplekse datacenterløsninger på netværkssiden. Du:

  • Er specialist inden for IT, gerne certificeret som CCNA, CCNP, MCSA eller lignende
  • Har solid erfaring på netværksområdet og besidder en bred viden om IT-infrastruktur og sikkerhed
  • Behersker dansk og engelsk på højt niveau. Det er en fordel hvis du har interesse i at lære grønlandsk

Forventningerne til dit og teamets arbejde er høje, hvorfor du som Senior IT-netværksspecialist skal kunne håndtere et til tider højt arbejdspres. Derfor er stærke samarbejdsevner i teamet og tværs over virksomheden et must.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER:
Du får rig mulighed for faglig og personlig udvikling i et uformelt arbejdsmiljø. Mulighederne for både udvikling og indflydelse på egen stilling og karrierevej er helt i top. Dertil muligheden for at stifte bekendtskab med et land og en kultur der giver erfaringer og perspektiv for livet. Skiture om vinteren, ture i fjeldet eller langs den grønlandske kyst, er blot nogle af de ting, du kan bruge fritiden på. TUSASS tilbyder en lønpakke der svarer til din profil og stiller bolig til rådighed i Nuuk.

ANSØGNING:
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Klaus Bendixen på kb@scr.dk eller 60 20 45 46.

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email