1

Senior Frontend Developer med JavaScript erfaring, Silkeborg

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
The Central Denmark Region

Brænder du for Frontend-udvikling, og vil du være med til at gøre en forskel i en udviklingsorienteret virksomhed med fokus på den grønne omstilling?

VIRKSOMHEDEN  
Vores kunde er en professionel og udviklingsorienteret virksomhed beliggende i Silkeborg. I mere end 25 år er KeepFocus gået forrest i udviklingen af løsninger til at bringe ressourceforbruget ned i virksomheder, boligejendomme, offentlige institutioner og hos private forbrugere. Virksomheden har udviklet en innovativ energiledelse-platform, hvor kunderne kan visualisere og monitorere deres energiforbrug. Til sikring af den fremadrettede udvikling søger SCR på KeepFocus’ vegne en dygtig Senior Frontend Developer, som kommer til at arbejde på virksomhedens nye løsninger og produkter.     

STILLINGEN  
KeepFocus beskæftiger i dag 23 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Silkeborg og afdelingen i Virum. Udviklingsteamet består af 7 dygtige kollegaer, og som Senior Frontend Developer, får du en unik mulighed for at udvikle virksomhedens nye systemer og moduler.  Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og vil i stillingen få ansvar for egne opgaver, samt stor indflydelse på hvordan disse skal løses. Teamet bruger Slack og anvender Gitlab til issue-tracking. De nyeste frontend projekter er veldefineret og godt dokumenteret, men med behov for dine ideer og løsninger. 

PERSONEN  

  • Du har minimum 3 års erfaring (gerne mere) som Frontend Developer 
  • Du har indgående erfaring med TypeScript, JavaScript, HTML og CSS 
  • Det er yderligere et krav, at du har erfaring med et eller flere JavaScript frameworks såsom Angular, React eller Vue.JS
  • Dit primære fokus er på frontend-udvikling, brugervenlighed og du har flair for UX/UI
  • Du er som person ansvarsbevidst, tager initiativ og er god til at kommunikere  
  • Du er vant til at arbejde struktureret 
  • Du begår dig godt på engelsk i skrift og tale, og det vil være en fordel af kunne forstå dansk  

VIRKSOMHEDEN TILBYDER  
En spændende arbejdsplads, der har udviklet løsninger, som har til formål at skabe større opmærksomhed om energiforbruget. Gennem viden og vejledning ønsker KeepFocus at hjælpe de gode vaner på vej i hverdagen hos deres kunder. Du vil få rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i et vækstorienteret miljø. Du bliver en del af et velfungerende team, som er karakteriseret ved uformel tone og med plads til humor. Du tilbydes en lønpakke med pensionsordning, der modsvarer dine kvalifikationer, samt personalegoder i form af bl.a. god frokostordning, mulighed for at arbejde hjemmefra eller nyde de skønne omgivelser i Silkeborg.

​ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Klaus Bendixen på mobil 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk