SAP BI udvikler, Randers

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
The Central Denmark Region

​​​​​​​Drømmer du om en karriere inden for BI?​​​​​​​
Har du en stor teknisk nysgerrighed, og et forretningsorienteret mindset?

​​​​​Brænder du for at komme til at benytte dine kompetencer i BI og SAP til at skabe bedre it-løsninger for en spændende fødevarekoncern i verdensklasse?

​​​​​​​Så kan det være at stillingen som SAP BI udvikler hos Danish Crown er noget for dig.

STILLINGEN
​​​​​​​Som SAP BI-udvikler bliver du en del af et internationalt team med erfarne kollegaer placeret i Randers, Danmark og Krakow, Polen.
SAP BW-teamet er en del af Data & Analytics-afdelingen hos Danish Crown, som er ansvarlige for at sikre et datagrundlag af høj kvalitet. Afdelingen understøtter både forretningen og IT-funktionen så der kan rapporteres og træffes datadrevne beslutninger på tværs af virksomheden.
Afdelingen har et front-end og et back-end team som arbejder tæt sammen om at skabe optimale, robuste og brugervenlige løsninger. Du vil derfor komme til at samarbejde med IT og Business Users om at opbygge globale SAP BW backend-løsninger, i overensstemmelse med Danish Crowns arkitektoniske retningslinjer. Uanset hvilken opgave du står overfor, kan du forvente en del kontakt med front-end udviklere, data scientists, arkitekter, projektledere og mange flere.
​​​​​​
Der ligger masser af spændende projekter i pipelinen hos SAP BW-teamet.
Du vil med dine opgaver komme til at være ansvarlig for:
• udvikling af ETl flow og koordinering med forretningen og andre it-afdelinger
• databerigelse gennem ABAP-kodning eller HANA-visninger
• assistere i projekter og back-end support
• 1-2 større projekter inklusive nogle mindre ændringsønsker

PERSONEN
Du kan med fordel have et par års erfaring eller være nyuddannet fra en relevant uddannelse – f.eks. Cand. Merc. i BI eller Cand. IT eller Cand. Scient. Dat. Gennem uddannelse eller job må du gerne have stiftet bekendtskab med Python eller SQL. Derudover er det en fordel hvis du har viden om SAP BW4HANA, Integrator Planning (IP) eller Business Planning and Consolidation (BPC).
Da jobbet kræver et teknisk mindset for at skabe de rigtige løsninger, bør du desuden have gode analytiske evner og være i stand til at arbejde organiseret og selvstændigt. Du skal kunne tale og skrive på dansk. Det forventes også at du kan engelsk flydende da du vil have kollegaer i Polen.
Din personlighed vil passe godt ind i teamet hvis du kan kommunikere din viden til forskellige stakeholders, og er god til at opbygge effektive relationer.

VIRKSOMHEDEN
Danish Crown er en global aktør på IT-scenen med mere end 260 dedikerede medarbejdere i IT-afdelingen. Deres primære opgave er at sikre erhvervsvækst og bidrage til en mere bæredygtig fremtid for fødevarer. Hos Danish Crown, er der altid plads til nye ideer og løsninger til at optimere de eksisterende systemer og teknologier. Danish Crown har en ambition om at blive mere datadrevne og arbejde mere agilt i projekter, og du vil blive en del af denne rejse til at transformere organisationens IT-landskab.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Danish Crown tilbyder en arbejdskultur, hvor samarbejde vægtes højt, og hvor man hjælper hinanden til at få succes. Miljøet er uformelt og præget af gensidig tillid. Der er rum til at udveksle viden og man tilbydes gode muligheder for træning. Opgaverne kan ofte tilpasses den enkelte, og der tilbydes fleksible arbejdstider med mulighed for at arbejde hjemme fra nogle dage om ugen. Du har også mulighed for at besøge andre lokationer i forbindelse med jobbet, hvorfor du kan forvente en smule rejseaktivitet. ​​​​​​​
​​​​​​​
ANSØGNING
Vi ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt da vi vurderer alle kandidater løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Klaus Bendixen på mobil 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email