Radiokædetekniker, Nuuk

Kontaktperson
Kathrine Klausen
kk@scr.dk
27 64 49 10
Område
Udlandet

Vil du spille en vigtig rolle i at vedligeholde Grønlands infrastruktur og dermed sikre gode forbindelser i et varieret og smukt landskab?
Så er der her en helt unik mulighed for et spændende job hos vores kunde Tusass (tidl. TELE-POST) i Grønland. Vi søger en selvstændig, ansvarsfuld og fagligt kompetent radiokædetekniker til Transmissionsafdelingen.

VIRKSOMHEDEN 
Under visionen ‘Vi bringer verden tættere på – og os på hinanden’ arbejder selskabets omkring 350 medarbejdere på at etablere og sikre en moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland. Med den nyeste teknologi på området betyder det, at selv den mindste bygd har bredbåndsinternet og telefonisk forbindelse til omverdenen.
Tusass’ hovedkontor ligger i den grønlandske hovedstad, Nuuk. Læs mere om Tusass her

TEAMET
Transmission beskæftiger sig med forebyggende vedligehold, reparation/fejlretning af teletekniske udstyr på lokale telestationer samt i byer og bygder rundt om i landet. Transmissionen består af 2 afdelinger, Tekniktransmission og Kundetransmission, med ca. 10 teknikere og 2 afdelingsledere.

STILLINGEN
Som den nye kollega til Transmissionen, vil du få rig mulighed for at udvikle din tekniske kunnen gennem dit arbejde, herunder:

  • Planlægning og vedligeholdelse af LH og Minilink Radiokæde systemer.
  • Deltagelse i projektarbejde og projektledelse på mindre projekter, der til enhver tid sikrer forventet kvalitet, når der er anlægsprojekter indenfor området.
  • Koordinering af fejlfinding samt fejlretning på tværs af afdelingerne inden for fagområdet.
  • Deltagelse i Nødberedskabsledelsen i afdelingen.

Du skal forvente noget rejseaktivitet i Grønland, hvoraf de enkelte rejser vil være af forskellig varighed. Transporten vil hovedsageligt foregå med helikopter eller charterskib.

PERSONEN
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være som elektronikfagtekniker, elektronikteknolog eller tilsvarende, kombineret med erfaring fra lignende ansættelser eller arbejdsopgaver inden for teleteknik. Du har gode netværkskompetencer, som du kan anvende i håndteringen af IP-teknologiske Telecomsystemer.
Du arbejder struktureret, udviser engagent, ansvarsfølelse og positivitet samt evner at arbejde selvstændigt og målrettet med dine opgaver. Du er derudover god til at samarbejde med dine kolleger i en, til tider, travl hverdag. Udover dansk behersker du engelsk i skrift og tale. Grønlandsk er også et plus, men ikke en nødvendighed.
Du kan fremvise en ren straffeattest.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Tusass tilbyder en udfordrende stilling og rig mulighed for faglig og personlig udvikling i et uformelt arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæden og sammenholdet er i top.
Uden for arbejdstiden mødes kolleger gerne til en fyraftensøl, tager på fisketur sammen eller laver andre sociale aktiviteter sammen.
Du får masser af spændende arbejdsopgaver i Grønlands største by, samt dedikerede og kompetente kolleger, der brænder for jobbet.
Du vil få tilbudt en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer og blive hjulpet sikkert på vej til livet i Grønland.

GRØNLAND SOM DIN NÆSTE ARBEJDSDESTINATION
Har du mod på et udenlandseventyr på verdens største ø, har Grønland masser at byde på – lige fra betagende landskaber til muligheder for faglige udfordringer og unikke minder for livet. I Grønland vil du opleve et yderst imødekommende folkefærd, som er interesserede i at lære nye mennesker at kende.
Du har mulighed for et aktivt fritidsliv, hvor du kan få stor glæde af Nuuks smukke natur med f.eks. jagt, fiskeri, sejlture, vandreture, alpin- og langrend skiløb. Herudover er der forskellige idrætsklubber, cafeer, biograf mv.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller er interesseret i at høre mere om en unik mulighed i Grønland, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Kathrine Klausen på tlf. 27 64 49 10 eller mail kk@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email