Netværksspecialist med fokus på sikkerhed, firewalls

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Region Midtjylland
Vil du være med til at påvirke fremtidens netværksteknologier og samtidig blive en del af en spændende organisation, hvor det aldrig er business as usual? Så er du måske den nye netværksspecialist med fokus på firewalling/security til IT-organisationen hos Danish Crown.

VIRKSOMHEDEN
Danish Crown er en af de helt store spillere på det globale fødevaremarked med en omsætning på ca. 60 mia. kroner, omkring 23.000 medarbejdere, salg til mere end 130 lande og produktion i flere europæiske lande samt i Kina. Med en over 130 års historie med tradition og innovation, har de en klar vision om at levere klimaneutral produktion af fødevarer i 2050. Er det en mission, som lyder spændende, så læs videre.

STILLINGEN
Som den nye netværksspecialist inden for firewalling/security bliver du del af et velfungerende team på syv personer, der sammen har ansvaret for den daglige drift af hele organisationens netværksinfrastruktur. Teamet har mange stakeholders på tværs af organisationen og dermed et stort ansvar for både proaktiv og reaktiv håndtering af sager og hændelser.

Du vil komme til at indgå i et fagligt stærkt infrastrukturteam på omkring 20 medarbejdere, hvor samarbejde og kvalitet er i højsædet, mens der varetages udvikling, drift og vedligehold af globale netværksinfrastrukturer og dertilhørende produkter og services.

I tæt samarbejde med teamet og netværksarkitekten, skal du som netværksspecialist og Subject Matter Expert, være med til at videreudvikle og drifte netværket i det globale netværkssetup. Der vil derfor være rejseaktivitet i forbindelse med besøg på Danish Crowns lokationer og datacentre – både nationale og internationale.

Du får til opgave at udvikle, implementere og drive en bred vifte af avancerede netværksteknologier inden for firewalling/security, herunder ASA, Palo Alto NGFW og VPN.

Dine primære opgaver bliver derudover:

  • Implementering og drift af netværkskomponenter
  • Arbejde med løbende forbedringer til netværksinfrastrukturen
  • Anvise teknologiske muligheder/begrænsninger ift. at indfri forretningsmæssige behov
  • Opstille business-cases og proof-of-concepts, samt afdække forretningsmuligheder
  • Deltagelse i infrastrukturprojekter
  • Og meget andet

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Du får en spændende hverdag i en dynamisk organisation, hvor du vil være en bærende kraft i udvikling af netværksinfrastrukturen, ligesom du også vil tage del i den daglige drift med incident håndtering og problem management i et vist omfang. Du vil få rig mulighed og at byde ind med innovative løsninger og udfordre det tekniske status quo.

Hovedkontoret ligger i Randers, tæt på motorvejen, men der tilbydes fleksible rammer i forhold til hjemmearbejde.

PERSONEN
Vi forestiller os, at du har en relevant IT-faglig baggrund eller har opnået dine faglige kompetencer på anden vis. Har du baggrund som eksempelvis datateknikker med speciale i netværk, er det en klar fordel.
Har du en CCNP-certificering eller tilsvarende kompetencer er det en fordel. Det kan også være, du har ambitioner om at forfølge certificeringer.

Vi forventer at du har nogle års erfaring med implementering, drift og vedligehold af primært Enterprise netværk (LAN, WAN, Security), og gerne kendskab til andre netværks-/security platforme såsom Fortinet, Palo Alto og lign.

Du har erfaring med såvel design som daglig drift af komplekse netværk, hvor høj IT-sikkerhed, driftsstabilitet og automatisering er dit fokus.

Som person er du nysgerrig, arbejder struktureret og går systematisk og målrettet til dine opgaver. Du har et analytisk mindset og en høj grad af ansvarsfølelse samtidig med, at du hurtigt sætter dig ind i ukendte eller nye teknologier. Derudover trives du i en rolle, hvor du er tæt på forretningen og i tæt dialog med både dine interne og eksterne kunder – tekniske såvel som ikke-tekniske.

Da du vil have både danske og udenlandske kolleger, bør dit dansk og engelsk være på forhandlingsniveau i skrift og tale.

ANSØGNING
Vi ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt da vi vurderer alle kandidater løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Klaus Bendixen på mobil 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email