Manager til Softwareafdeling, Silkeborg

Kontaktperson
Jan Høllsberg
jh@scr.dk
+45 22 91 77 22
Område
Region Midtjylland

Brænder du for at løfte, udvikle og motivere dine medarbejdere?
Er du en leder med erfaring indenfor softwareudvikling?

Bliv leder for et udviklingsteam i en Telco-virksomhed med store vækstambitioner
Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern. Norlys Tele ejer Danmarks største fibernet og har ansvaret for koncernens tele-infrastruktur. Du kommer til at træde ind i en branche og industri, der er i rivende udvikling, og hvor Norlys Tele har ambition om at blive den førende nationale spiller.

Som Manager for en nyetablerede softwareafdeling Provisioning & Service Activation, bliver du sat i spidsen for at skabe høj trivsel, et nyt fællesskab og en stærk faglig identitet for en sammenbragt afdeling på 14 medarbejdere og 7 eksterne konsulenter. Grundlaget og potentialet for succes er allerede på plads, da det er en velfungerende afdeling med dygtige medarbejdere, hvor ledelsen i dag varetages af en interim leder, der kender medarbejderne godt.

Afdelingen hører hjemme i udviklingsdelen af Netværksområdet i Norlys Tele, og du vil referere til Director for området. Udviklingsteamet beskæftiger sig med softwareudvikling af de systemer, som udgør kernen i Norlys Teles IT stack og backend. Der arbejdes med flere forskellige sprog og platforme – dog primært C# og JAVA EE. Teamet anvender en kombination af projektdrevet og agil udvikling – herunder SCRUM som metode. Du vil få ansvaret for 3 udviklingsteams, der samarbejder om både nye projekter og forbedringstiltag.

Vær med til at sætte retningen for softwareudvikling i Norlys’ Teleinfrastruktur-netværk
Du får ansvar for en afdeling med dygtige tekniske specialister, og du bliver en del af lederteamet. Derfor forventer vi, at du er en stærk personaleleder, der skaber resultater gennem dit team og hæver baren gennem et engageret og involverende lederskab. Du forstår at sætte retning for dit team og evner at balancere mellem dagligdag og fremtidig udvikling.
Dine opgaver spænder bredt, og du varetager bl.a. følgende områder:

 • Personaleledelse samt kontinuerlig udvikling af medarbejdernes kompetencer
 • Opgave-eksekvering og tilfredse stakeholders, med inspiration fra agile metoder
 • Ressourcestyring og planlægning mod Norlys’ projektorganisation
 • Kontinuerlig videreudvikling af platforme og teknologier
 • Agere sparringspartner for lederkolleger
 • Deltagelse i projektstyregrupper som leverandør
 • Deltagelse i relevante Advisory Boards

Nysgerrig og målrettet leder med flair for softwareudvikling og kompetenceudvikling
Du har erfaring fra en lignende stilling, og det forventes, at du har indsigt og erfaring fra software-branchen – gerne indenfor større, komplekse backend-systemer. Kendskab til telco-domænet er ikke et krav, men vil være en fordel. Derudover forventer vi, at du:

 • Er ambitiøs af natur og har en positiv tilgang med stort gå-på-mod.
 • Er en holdspiller, der har derfor stærke kommunikative evner og en bred forretningsforståelse.
 • Er struktureret og metodisk i din tilgang og har øje for samarbejde på tværs af hele værdikæden.
 • Leverer høj kvalitet og evner det lange seje træk i forhold til at flytte teamet til næste niveau.
 • Er selvstændig og har en anerkendende ledelsesstil, som evner at danne følgeskab og sikre fastholdelse af høj medarbejdertilfredshed.
 • Kan sikkerhedsgodkendes hos FE og PET.

Norlys Tele tilbyder dig
Mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af Norlys Teles software-platform, som udgør en vital del af teleinfrastrukturen, blive leder for et nyetableret team med stort potentiale og få en plads i et mindre lederteam med et stærkt fagligt fundament. Et job i en koncern i rivende udvikling og med et stærkt økonomisk fundament. At blive del af en koncern med højt til loftet, gode udviklingsmuligheder og konkurrencedygtige ansættelsesforhold. Værdibaseret ledelse er kernen i Norlys, som tror på, at trivsel og performance går hånd i hånd.

Ansøgning
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Jan Høllsberg på tlf. 22 91 77 22 eller mail jh@scr.dk.

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email