Managementkonsulent med fokus på Enterprise arkitektur, Danmark

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Region Hovedstaden

Kan du sætte kursen for forretnings- og it-arkitekturen, lede initiativer og bringe organisationers digitale landskab op på næste niveau?
Er du eksperten, der kan rådgive om Enterprise Arkitektur?

VIRKSOMHEDEN
Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 18.000 ansatte i Rambøll og 500 eksperter i Rambøll Management Consulting klæder de top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Rambøll skaber bæredygtige løsninger på tværs af: Byggeri; Transport; Vand; Miljø & Sundhed; Arkitektur & Landskab; Energi og Managementrådgivning, og er særligt efterspurgte fordi de kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.
I Rambøll Management Consulting hjælper de kunder med at implementere og realisere de forretningsmæssige gevinster af ændrede processer, it-services og produkter. De sikrer succes gennem hele livscyklussen, fra en forretningsmæssig udfordring eller business case til endeligt valg og implementering af løsning.

Til at styrke Rambøll Management Consultings team af rådgivere, søger SCR Rekruttering nu en Enterprise arkitekt med flair for managementrådgivning.

STILLINGEN
Som Enterprise arkitekt vil du være projektleder på kundeprojekter og skal opbygge relationer og kommunikere med interne og eksterne partnere. Dine opgaver vil primært være for kunder i det private og i den offentlige sektor, energi- og transportsektoren.

Ekspertområder:

 • Enterprise arkitektur
 • Data- og informationsarkitektur
 • Ledelsesrådgivning
 • Projektledelse
 • Ledelse af cyber sikkerhed
 • Digitalisering som løftestang for bæredygtighed

Du vil indgå i et kundeteam, som støtter hinanden og arbejder sammen for sikre høj kvalitet i leverancerne.

PERSONEN
Du har i dit nuværende eller tidligere arbejde gennem årene opbygget et solidt metodisk fundament, som du i dag anvender aktivt i dit arbejde som managementkonsulent, Enterprise arkitekt, programleder, CIO, udviklingschef eller lignende. Du har erfaring med agile metodikker (SAFe), TOGAF og lignende framework.

Derudover forventer vi, at du:

 • Er vant til at tage ansvar for beslutningsprocesser og kommunikere beslutningsoplæg.
 • Samarbejder på alle niveauer med stor gennemslagskraft, fra topledelse til fagekspert.
 • Besidder evnen til kontinuerligt at opbygge og vedligeholde relationer.
 • Er vedholdende og resultatfokuseret.
 • Har blik for detaljen og kan samtidig lede et team sikkert i mål.
 • Har akademisk baggrund samt ideelt set mindst 5 års konsulenterfaring fra nuværende eller tidligere job.
 • Kan begå dig ubesværet på dansk og engelsk på forhandlingsniveau såvel skriftligt som mundtligt.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Et spændende, udfordrende og vekslende job i en organisation med fokus på teamet frem for individet. Stor fleksibilitet i en konsulentvirksomhed, der prioriterer af work-life balance højt.
Mulighed for at blive del af en fondsejet virksomhed, der arbejder med deres kunder for at skabe bæredygtige samfund, hvor mennesker og natur kan trives.
En attraktiv lønpakke, der forhandles individuelt, og som fuldt ud modsvarer din erfaring og dine kvalifikationer.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Klaus Bendixen på mobil 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk

Rambøll Management Consulting
Rambøll er en uafhængig rådgiver uden nogle former for egeninteresser. Vi har en veletableret tilgang, som kombinerer et samlet overblik over markedets it-ydelser og mulige partnere, agile metoder og integreret juridisk rådgivning og kontraktstyring på højeste niveau.

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email