Linux Systemkonsulent, Aarhus

Kontaktperson
Lars Holmer
lh@scr.dk
+45 28100418
Område
Region Midtjylland

Brænder du for Linux og for at bygge nye og moderne løsninger?
Vil du være en del af en af Danmarks største og mest succesrige IT-virksomheder?
Så vil jobbet som Linux-systemkonsulent i Systematic være noget for dig.

VIRKSOMHEDEN
Siden etableringen i 1985 har Systematic udviklet sig til en international IT-virksomhed med særligt fokus på seks kerneforretningsområder: Defence, Healthcare, Digitalisation, Intelligence & National Security, Library & Learning samt Renewables & Utilities.
Som leverandør af software til kritiske funktioner i samfundet, er målet at udvikle softwareløsninger, der gør hverdagen lettere og hjælper brugerne med at træffe de rigtige beslutninger. Systematic er blandt de bedste i verden til at levere software til tiden, prisen og den aftalte kvalitet. I 2021 blev 99 procent af alle Systematics opgaver leveret før- eller til tiden, hvilket er enestående for IT-branchen. Til at understøtte den fortsatte gode præstation og vækst, søges nu en erfaren Linux-Systemkonsulent til Infrastructure-teamet.

STILLINGEN
Som Linux-Systemkonsulent i Systematic kommer du til at arbejde dedikeret med Linux og de omkringliggende teknologier, mhp. at udbygge og hærde den interne infrastruktur der understøtter udviklingen af hele virksomhedens softwareløsninger. Den infrastruktur du kommer til at arbejde med, bruges globalt, men arbejdet har udgangspunkt fra hovedkvarteret i Aarhus. Du vil arbejde i et hybridt setup med både on-premise- og cloudløsninger og du vil komme til at arbejde med bl.a. RedHat, Ubuntu og CentOS. Sammen med dine 5 kolleger i teamet, vil du være med til at planlægge, bygge, modne og hærde løsningerne, for at opnå højere effektivitet og sikkerhed. Selve driften af færdige løsninger, ligger primært i et andet team, og fokus i rollen er derfor i opbygningen. Afdelingen er præget af et højt kompetenceniveau, fagligt udfordrende opgaver og et rigtig godt sammenhold og du vil få en hverdag, hvor du i høj grad kan præge både løsninger og metoder.

PERSONEN
Du har solide og brede kompetencer indenfor Linux, gerne med erfaring fra både on-prem og cloudløsninger. Herudover er din personlige indstilling til arbejdet det vigtigste. Som person er du omstillingsparat, initiativrig og trives med at lære nye ting, som en naturlig del af din hverdag. Du har lyst til at blive udfordret, og nyder at arbejde i et miljø med et varierende tempo. Det vil være en yderligere fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med en eller flere af følgende:

  • Netværk
  • Automatisering
  • Monitoreringsplatforme såsom Grafana og/eller Promatheus

Det er et ufravigeligt krav, at du kan sikkerhedsgodkendes, og kan opretholde godkendelsen under hele ansættelsen. Du behersker engelsk i skrift og tale og dansk vil være en fordel.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Du vil komme ind i en virksomhed i vækst og en virksomhed der viser vejen ift. kompetenceniveau og gode arbejdsmetoder. Du vil blive udfordret og udviklet både fagligt og personligt, da Systematic også bruger en stor del af økonomien på (og giver sig tid til) medarbejderudvikling. Samtidig tilbydes du en arbejdsplads med et stærkt kollegialt sammenhold og en god work/life balance, så din hverdag kan hænge sammen. Endelig får du et job med gode fysiske rammer, frihed under ansvar og en konkurrencedygtig lønpakke der matcher dine kvalifikationer.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Lars Holmer på tlf. 28 10 04 18 eller mail lh@scr.dk.

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email