Linux-Specialist, Aarhus S

Kontaktperson
Jan Høllsberg
jh@scr.dk
+45 22 91 77 22
Område
Region Midtjylland

Vil du være en del af Danmarks bedste IT-arbejdsplads?
Brænder du for et job i et dynamisk team med høj faglighed og egne ansvarsområder, hvor frihed under ansvar og faglig udvikling er i højsædet?
Så vil jobbet som Linux-Specialist i Norlys være noget for dig.

VIRKSOMHEDEN:
Norlys forsyner over 1 million adresser med elektricitet og internet – både i byerne og på den yderste markvej. De skaber bedre muligheder for den enkelte og kæmper for den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark. Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig.
Med 735.000 andelshavere, cirka 1,7 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er Norlys Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa, Boxer og N1 og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

STILLINGEN:
Som Linux-Specialist i Norlys får du ansvaret for drift og udvikling af server og backend-systemer, med hovedfokus på Linux og IT-monitorering. Dine opgaver vil kræve et tæt samarbejde med udviklings- netværks- og tv-afdelingen. Du får dine egne ansvarsområder og vil være med til at præge retningen. Herudover kommer du til at indgå i diverse projektgrupper på tværs i organisationen, hvor du typisk har ansvaret for server- og backenddelen af projektet. Du bliver en del af et velfungerende team med 9 kolleger og en leder, der lægger vægt på et respektfuldt samarbejde og som sætter frihed under ansvar højt på agendaen.

PERSONEN:
Du er selvkørende, ihærdig og procesbevidst. Du motiveres af at få opgaverne helt i mål på den rigtige måde og har et godt overblik. Dette gør dig i stand til altid at kunne tage ansvar for dit fagområde. Derfor er det vigtigt, at du både er god til at sparre med andre og til at arbejde på egen hånd.
Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men det er til gengæld din personlighed, og dit kendskab til de opgaver og teknologier du kommer til at arbejde med. Vi forventer, at du har:

  • Solid erfaring med drift og etablering af løsninger på Linux/Unix platformen fra et større miljø.

Har du også erfaring med en eller flere følgende opgaver og teknologier, vil det være en fordel, men ikke et krav:

  • Opbygning og drift af 24/7-miljøer
  • Automatisering & Scripting; Perl, Python, Ansible og/eller MySQL
  • VmWare
  • Kubernetes/OpenShift
  • Cloud (Azure eller AWS)
  • Netværk (eks. DHCP, DNS)

Du skal kunne begå dig mundtligt såvel skriftligt på både på dansk og engelsk. Du har egen bil, da der kan forekomme kørsel mellem forskellige lokationer. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes, og kan opretholde godkendelsen under hele ansættelsen.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER:
Norlys blev i 2020 kåret som Danmarks bedste IT-arbejdsplads, og sætter både den faglige kompetenceudvikling samt balancen mellem arbejde og privatliv højt. Du vil blive en del af en dynamisk, teknologidrevet virksomhed med en stærk markedsposition, hvor du tilbydes en afvekslende og udfordrende hverdag i et uformelt og dynamisk miljø. Teamet består af engagerede medarbejdere, der alle har egne ansvarsområder. Du får muligheden for at sætte dit eget præg på afdelingen, såvel som på Norlys, og du vil mærke en høj grad af frihed under ansvar.

ANSØGNING:
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Jan Høllsberg på tlf. 22 91 77 22 eller mail jh@scr.dk.

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email