Leder med e-commerce erfaring, Aabenraa

Kontaktperson
Kirsten Volf Brøchner
kvb@scr.dk
+45 28 78 09 23
Område
The Region of Southern Denmark

Har du e-commerce erfaring og kan du lede et team af konsulenter, arkitekter og eksterne udviklere, der arbejder på mange e-commerce platforme?

Trives du med stakeholder management og kan du via det gode samarbejde understøtte de strategiske mål?

STILLINGEN

I stillingen vil du blive afdelingsleder for ABENAs e-Commerce team, bestående af to interne e-commerce-konsulenter/arkitekter samt et antal eksterne, fast tilknyttede udviklere og konsulenthuse i og uden for Danmark. Teamets fornemmeste opgave er at sørge for at levere moderne og effektive løsninger – både webshops B2B og B2C samt headless commerce-understøttelse af en række egenudviklede applikationer. Ambitionerne er høje, og der er fastlagt vækstmål for e-commerce forretningen, som skal understøttes af de løsninger, der udvikles. Afdelingen forventes derfor også at vækste inden for en årrække. Stillingen er nyoprettet for at understøtte vækstplanerne og det fortsatte fokus på ITs centrale rolle i hele ABENA; som en proaktiv medspiller for forretningen.

OPGAVERNE

Du får det fulde lederansvar for afdelingen, hvor du har ansvar for at udvikle dit team og fastholde høj medarbejdertilfredshed. Du skal sikre, at der bliver prioriteret i projektporteføljen og projekter samt:

  • Bidrage med forslag til, hvordan e-commerce forretningen kan skaleres teknisk, så kunderejsen understøttes digitalt
  • Opsøge og være sparringspartner med interne og eksterne stakeholders i forretningen, og sikre at udviklingen af e-commerce platformene underbygger den overordnede forretningsstrategi
  • Have det tekniske overblik og holde dig orienteret i markedet omkring nye tekniske muligheder og vurdere disse, i samarbejde med dine tekniske medarbejdere
  • Gå i front når der skal rekrutteres, lave lønforhandlinger og afvikle MUS-samtaler mv.

Hvad vil det sige at være leder i ABENA?

Som leder i ABENA vil du blive en del af det nære lederteam på 4 personer og samtidig en del af et tværgående lederteam i IT på ca. 15 personer. Derudover vil du får stor mulighed for at skabe dig et ledernetværk udenfor IT, idet ABENA understøtter deres mellemledere via et lederforum, der deler erfaringer i formelle og uformelle konstellationer. Din personlige lederudvikling er ligeledes understøttet af din leder i ABENA.

PERSONEN

Vi forventer du kommer med erfaring fra e-commerce, og forstår forretningsområdet og de overordnet tekniske begreber. Du skal ikke selv udvikle løsningerne, men du skal forstå platformen og kunne understøtte arkitekterne og udviklerne i de tekniske beslutninger. Derudover er du god til at søge kompromisser mellem projektprioriteter, tekniske løsninger og leveringsevne, og dyrker de gode relationer med interne og eksterne samarbejdspartnere. Din erfaring er vigtigere end din uddannelsesmæssige baggrund. Men vigtigst af alt er, at du brænder for at udvikle et team, der sidder i både Danmark og på distancen. Da ABENA er en international virksomhed, kræves det at du er en stærk kommunikator på både dansk og engelsk.

TEAMET

Et dedikeret team står klar til at tage dig med ombord. Du bliver en del af et velfungerende og kompetent team, hvor humøret og arbejdsglæden præger dagligdagen. ABENA giver dig mulighed for at udvikle dine kompetencer i en flad organisation, præget af høj grad af tillid og selvstændighed. Miljøet er uformelt med positive og engagerede kollegaer, og fælles for alle er, at der lægges vægt på ordentlighed. Hos ABENA går de langt for at hjælpe hinanden, og går meget op i det kollegiale.

ANSØGNING

Rekrutteringen gennemføres i samarbejde med SCR Rekruttering.

Vi vurderer ansøgningerne løbende, og vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent hos SCR – Kirsten Brøchner på tlf. 28 78 09 23 eller mail kvb@scr.dk

OM ABENA

ABENA er en dynamisk, dansk, familieejet koncern med hovedsæde i Aabenraa. ABENA efterlever deres værdier: Tillid – Retfærdighed – Samarbejde. Samtidig mener de, at det skal være sjovt at gå på arbejde. ABENA beskæftiger ca. 1800 medarbejdere og arbejder primært med healthcare og daglige forbrugsvarer, der sælges i 90 lande.

ABENA producerer og sælger en lang række kvalitetsprodukter, og deres kunder er hovedsageligt sygehuse, plejehjem, kommunal hjemmepleje, skoler, daginstitutioner og private erhvervsvirksomheder. Udover egenproduktion i Danmark, Sverige og Frankrig, sourcer de fra producenter over hele verden.

Du kan læse mere på www.abena.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email