Leder af Business Applications, Aabenraa

Kontaktperson
Kirsten Volf Brøchner
kvb@scr.dk
+45 28 78 09 23
Område
Region Syddanmark
ABENAs centrale applikationer er en afgørende krumtap i ABENAs dagligdag, og derfor har ABENA brug for en leder, der kan stå i spidsen for et team af dygtige systemejere.

STILLINGEN
Som ABENAs nye afdelingsleder for Business Applications vil du stå i spidsen for et team, bestående af tre interne systemejere samt en række eksterne leverandører. Jeres fornemste opgave er at sørge for at levere moderne og effektive løsninger, hovedsageligt baseret på standardløsninger i markedet. Teamet ejer store platforme, såsom CRM (Salesforce), PIM (inRiver m.fl.), LMS, CIAM og vil løbende skulle overtage ejerskabet for flere platforme.

Stillingen er nyoprettet for at understøtte vækstplanerne, og det fortsatte fokus på IT’s centrale rolle i hele ABENA; som en proaktiv medspiller for forretningen.

OPGAVERNE
Den primære opgave er ledelsesopgaven, men det forventes også, at du har lyst til at være med til at løse de daglige opgaver, når det er relevant. Dermed bliver du en spillende træner, som dog vil få det fulde lederansvar for afdelingen, hvor også rekruttering, lønforhandlinger og MUS-samtaler mv. er en del af dine opgaver.

Derudover kan der nævnes øvrige opgaver:

  • Involvere interessenter fra forretningen, herunder forretningsejere og superbrugere
  • Maksimere værdien af eksisterende investeringer, ved at sikre optimal udnyttelse af værktøjerne
  • Skabe struktur og overblik over platformenes livscyklus og projektporteføljen
  • Udvikle medarbejderne i dit team og fastholde en høj medarbejdertilfredshed
  • Være opsøgende og agere sparringspartner på løsninger
  • Gå forrest og løfte teamets motivation
  • Prioritere indkomne projekter og opgaver set med koncernøjne

Du skal derfor finde balancen mellem projekt og drift, og du prioriterer at dyrke de gode relationer, med interne og eksterne samarbejdspartnere.

Hvad vil det sige at være leder i ABENA?
Som leder i ABENA vil du blive en del af det nære lederteam på 4 personer og samtidig en del af et tværgående lederteam i IT på ca. 15 personer. Derudover vil du få stor mulighed for at skabe dig et ledernetværk udenfor IT, idet ABENA understøtter deres mellemledere via et lederforum, der deler erfaringer i formelle og uformelle konstellationer. Din personlige lederudvikling er ligeledes understøttet fra din leder i ABENA.

PERSONEN
Vi forestiller os, at du har en baggrund i applikationsejerskab fra en større offentlig eller privat virksomhed, kombineret med mindst to års ledererfaring, evt. erfaring som Team Lead uden personaleansvar, men vigtigst er, at du er den gode leder, der giver plads til medarbejdernes udfoldelse, og som prioriterer deres ve og vel.
Derudover har du en forståelse for samspillet – både teknisk og procesmæssigt – mellem applikationer, samt hvad der skal til for at applikationen lever bedst i organisationen.
Du forstår, hvad god stakeholder management betyder, og er den gode sparringspartner, med både interne og eksterne samarbejdspartnere.
Da ABENA er en international virksomhed, kræves det at du er en stærk kommunikator på både dansk og engelsk.

Et dedikeret team står klar til at tage dig med ombord
Du bliver en del af et velfungerende og kompetent team, hvor humøret og arbejdsglæden præger dagligdagen.
ABENA giver dig mulighed for at udvikle dine kompetencer i en flad organisation, præget af høj grad af tillid og selvstændighed.
Miljøet er uformelt med positive og engagerede kollegaer, og fælles for alle er, at der lægges vægt på ordentlighed. Hos ABENA går de langt for at hjælpe hinanden, og går meget op i det kollegiale.

ANSØGNING
Rekrutteringen gennemføres i samarbejde med SCR Rekruttering. Vi vurderer ansøgningerne løbende, og vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent hos SCR – Kirsten Brøchner på tlf. 28 78 09 23 eller mail kvb@scr.dk

OM ABENA
ABENA er en dynamisk, dansk, familieejet koncern med hovedsæde i Aabenraa. ABENA efterlever deres værdier: Tillid – Retfærdighed – Samarbejde. Samtidig mener de, at det skal være sjovt at gå på arbejde. ABENA beskæftiger ca. 1800 medarbejdere og arbejder primært med healthcare og daglige forbrugsvarer, der sælges i 90 lande.
ABENA producerer og sælger en lang række kvalitetsprodukter, og deres kunder er hovedsageligt sygehuse, plejehjem, kommunal hjemmepleje, skoler, daginstitutioner og private erhvervsvirksomheder. Udover egenproduktion i Danmark, Sverige og Frankrig, sourcer de fra producenter over hele verden.
Du kan læse mere på www.abena.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email