Kom til Meet & Eat hos SCR Freelance i Greve

Kom til Meet & Eat hos SCR Freelance i Greve

Kontaktperson
Anders Laursen
al@scr.dk
20689207
Område
Region Hovedstaden

Hos SCR Freelance lægger vi stor vægt på at opbygge og vedligeholde gode relationer i vores daglige arbejde. Vi stræber efter at skabe stærke bånd til vores kunder for at forstå deres forretning og behov til fulde. Lige så vigtigt er vores relation til dig som freelancekonsulent. Vi ønsker at kende dine ønsker, prioriteter og tanker om opgaver og arbejdsliv.

For os handler det ikke blot om at matche kompetencer i et CV med kundens krav – det handler om at matche mennesker med virksomheder. Vi ønsker at placere dig i opgaver, hvor du som person passer ind i både kultur og team, og hvor du kan bringe dine kompetencer bedst muligt i spil.
Derfor har vi hos SCR Freelance altid prioriteret at mødes med vores freelancere, så vi kan lære hinanden bedre at kende.

Vi vil derfor gerne invitere dig til et par uformelle og hyggelige timer på vores kontor i Greve den 28. august fra kl. 15.00 til 17.00. Vi sørger for lækker mad og drikke og lover at tage vores gode humør med også. Vi håber, du har lyst til at deltage og benytte muligheden for at hilse på os fra SCR Freelance samt netværke med andre freelancekollegaer.

 

Vi håber på at se dig hos:

SCR Freelance
Korskildevej 6, 2670 Greve / Greve Erhvervscenter

 

Hvornår?

Onsdag d. 28. august fra kl. 15.00 til 17.00

 

Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at meld dig til. Det gør du ved at klikke på “søg stillingen” herunder og sidste frist for tilmelding er torsdag d. 22/8

Del denne opgave:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email