IT-Udvikler til Operations, Aarhus

Kontaktperson
Kathrine Klausen
kk@scr.dk
27 64 49 10
Område
Region Midtjylland

Vi søger en skarp udvikler med interesse for operations og IT-sikkerhed til en spændende og indflydelsesrig stilling. Kunne det være dig?

VIRKSOMHEDEN:
Formuepleje A/S er en danskejet investeringsvirksomhed, der specialiserer sig i formueforvaltning og investeringsrådgivning. Med erfarne eksperter og fokus på individuelle behov stræber virksomheden efter at skabe langsigtet værdiforøgelse for deres kunder gennem personlig service. Formuepleje vækster, og til at deltage på den rejse søges en erfaren og dygtig IT-Operations udvikler til at styrke og videreudvikle virksomhedens IT-infrastruktur.

STILLINGEN:
Som udvikler i Formueplejes Operations Team, vil du designe, udvikle og implementere softwareløsninger til at optimere IT-driftsprocesser. Herudover vil konkrete opgaver f.eks. være:

  • Arbejde tæt sammen med IT-infrastrukturteams for at integrere udviklingsarbejde med eksisterende systemer.
  • Overvåge systemperformance og implementere forbedringer for at sikre optimal drift.
  • Bidrage til udvikling og vedligeholdelse af automatiseringsscripts- og værktøjer.
  • Identificere og løse tekniske problemer i samarbejde med IT-supportteamet.
  • Deltage i planlægningen af IT-infrastrukturprojekter, herunder risikovurderinger.

Du vil i høj grad komme til at bidrage til virksomhedens compliance med regler for IT-sikkerhed i den finansielle sektor. Derfor får du også mulighed for at styrke dine kompetencer på dette område.

PERSONEN:
Vi forestiller os at den nye udvikler i teamet har følgende profil:
Du har en baggrund som udvikler med erfaring inden for C# og SQL. Har du kendskab til R scripts, PowerShell og VisualCron samt Cloudteknologier og virtualisering er det et stort plus. Du har interesse for- og gerne erfaring med IT-sikkerhed og et ønske om at blive bedre på dette område. Vi forestiller os at du har en bachelor- eller kandidatgrad i IT, computer science, eller anden relevant IT-uddannelse, og minimum 3 års erfaring med softwareudvikling. Har du erfaring fra et IT-Operations miljø, er det en fordel, men ikke et krav. Som person trives du med at arbejde både selvstændigt og som del af et team og du ønsker at tage ansvar for dine opgaver. Det er nødvendigt i stillingen at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale samt at du kan sikkerhedsgodkendes.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER DIG:

  • Mulighed for at komme med på en spændende faglig og forretningsmæssig rejse, med mulighed for at sætte dit eget præg på udviklingen.
  • Gode kollegaer og et positivt, uformelt arbejdsmiljø med fokus på trivsel og work/life balance.
  • Rig mulighed for professionel udvikling og videreuddannelse.
  • Gode arbejdsforhold og en konkurrencedygtig lønpakke.

ANSØGNING:
SCR Rekruttering gennemfører ansættelsesprocessen på vegne af Formuepleje. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning eller henvendelse snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Kathrine Klausen på tlf. 27 64 49 10 eller på mail kk@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email