IT-Projektleder til Abena Data, Aabenraa

Kontaktperson
Lars Holmer
lh@scr.dk
+45 28100418
Område
Region Syddanmark

Er du en erfaren projektleder med interesse for bæredygtighed og grøn omstilling?
Har du erfaring med at arbejde med store datamængder og kan du være en solid stakeholder manager på tværs af faglige områder?
Så kunne denne stilling være noget for dig….

STILLINGEN
Som Projektleder løser du bl.a. følgende opgaver:

  • Du driver IT-projekter med afsæt i ERP-området. Et af dine store projekter bliver på emballageområdet, hvor bæredygtighed og nedbringelse af CO2 udslip er i fokus. Et andet eksempel er kommende standardiseringer af ERP-systemer henimod en global SAP-løsning.
  • Gennem tværfagligt samarbejde sikrer du kommunikation og koordinering, for at opnå en datadrevet udvikling af nye globale løsninger for koncernen.
  • Du tager ejerskab på fremdriften af projekter, inkl. klar rapportering. Der er brug for en projektleder, som kan drive store projekter og samtidigt se langsigtet på kommende muligheder.

Du får ansvaret for projektledelse og koordinering af projekter, der omfavner IT, produktion og logistik, ofte med mange interessenter involveret. Dette indebærer styring af forskelligartede tværgående lokale- og globale projekter med snitflader mod kolleger i afdelingen, samt andre dele af organisationen og eksterne partnere.

AFDELINGEN
Med reference til Solution Manageren, bliver du en del af en engageret ERP-afdeling bestående af 25 kolleger. Afdelingen arbejder med ERP og WMS og er derfor en essentiel del af både IT- og koncernstrukturen, da logistik fylder meget hos Abena. Du bliver en del af et velfungerende projektleder-team i afdelingen samt et tværfagligt projektlederforum på tværs af hele Abena Data, hvor du vil opnå faglig sparring og videreudvikling af dine kompetencer som projektleder. Hos Abena finder du et uformelt miljø med positive og kompetente kolleger, som lægger vægt på ordentlighed. De går langt for at hjælpe hinanden, og går meget op i at medarbejdere på alle niveauer af organisationen kan tale sammen på lige fod.

PERSONEN
Du har erfaring eller uddannelse som projektleder og kendskab til ERP-området. Det er en fordel hvis du har kendskab til eller erfaring med SAP eller AX, men viden om andre systemer kan også gøre dig relevant til stillingen. Derudover er det specifik vigtigt at du:

  • Forstår hvordan du trækker data ud af et ERP-system og omsætter det til relevant viden.
  • Kan formidle denne viden til stakeholders, både lokalt og globalt, og kan bruge det til at få projekterne fremad.
  • Er proaktiv og tager initiativet – kan se et projekt være på vej – og kan arbejde helhedsorienteret og tværfagligt.

Du motiveres af at være en del af et fællesskab, hvor der er gode kolleger, et fleksibelt og dynamisk miljø, og mulighed for at påvirke udviklingen af moderne, stabile og sikre løsninger. Du taler og skriver dansk og engelsk.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Du vil få muligheden for at bidrage til den grønne omstilling og bæredygtighed, og samtidig være med på en spændende digital rejse mod et topmoderne ERP-setup i løbet af de kommende år.
Du får både udfordringer og udvikling samt en spændende rolle, der kræver forretningssnilde, teknisk fordybelse samt evner til at samarbejde med forskellige interessenter. Du får ligeledes udviklet dine projektlederkompetencer i en flad organisation, der er præget af en kombination af god onboarding, høj faglig sparring og selvstændighed i opgaveløsningen.

OM VIRKSOMHEDEN
Abena er en dansk, familieejet produktions- og handelsvirksomhed med hovedsæde i Aabenraa. Med danske rødder og værdier sælges og markedsføres Abenas produkter i dag i over 90 lande verden over. Koncernen har ca. 1800 medarbejdere, en omsætning på omkring 4 mia. kr. og er stadig i vækst. Abena tænker meget i bæredygtighed og grøn omstilling ved bl.a. at sikre en effektiv produktion, valg af de rigtige materialer til emballage og på at nedbringe CO2 udslippet. I ERP/WMS afdelingen leder man derfor efter en ny Projektleder til at spille en spændende rolle i en tempofyldt afdeling med en ambitiøs IT-strategi, hvor der er fokus på digitalisering og den grønne omstilling.

​​​​​​​ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Lars Holmer på tlf. 28 10 04 18 eller mail lh@scr.dk.

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email