IT-projektleder, Aarhus 

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Region Midtjylland

Har du erfaring med IT-projektledelse og kan du drive flere IT-projekter sideløbende?
Er samspillet mellem IT og produktion lige dig?

STILLINGEN
I denne nyoprettede stilling som IT-projektleder indgår du i en innovativ IT-afdeling, hvor 5 kollegaer bringer HMF videre på deres digitaliseringsrejse. Du vil arbejde tæt sammen med en anden projektleder, og da pipeline af projekter er stor, er der behov for en ny kollega. I de kommende år, er der ambitiøse planer for virksomhedens udvikling, hvor IT bliver et bærende element. Den ene dag arbejder du med et CRM-projekt, den anden dag er du tovholder på et automationsprojekt i produktionen og samtidig kigger du måske på et kvalitetssystem. Så variationen af projekter er stor, hvilket kræver, at du med din sans for projektledelse kan bringe IT-forretningsprojekterne i den rigtige retning i alle projektfaser.

ARBEJDSOPGAVER

  • Deltagelse i alle projektfaser – fra idé til overdragelse
  • Ansvarlig for projektgennemførelse i forhold til tidsplan, budget, krav etc.
  • Ledelse af projektteam, bestående af en mangfoldighed af projektinteressenter
  • Opsætning af klare mål
  • Kontraktholder og bindeled for interne og eksterne leverancer
  • Bidrage til opbygningen af relationer mellem projektdeltagere

PERSONEN
Vi ser gerne du har flere års erfaring som projektleder, samt har en ambitiøs tilgang til opgaverne, en stærk teamånd og evnen til at styre projekterne i mål. Du har et godt overblik og evnen til at handle og prioritere i en hverdag med mange parallelle aktiviteter. Du har en stærk analytisk tilgang og kan forstå komplekse sammenhænge.
Som holdspiller finder du det let at arbejde og kommunikere i en produktionsvirksomhed på alle niveauer og du kan begå dig på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt. Du er interesseret i at forstå de tekniske løsninger, så du kan sparre med specialisterne og eksterne projektdeltagere og udfordre dem, samtidig med at du brænder for at bidrage med din menneskekundskab som projektleder.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
En spændende og udfordrende stilling med et bredt spænd af projekter indenfor IT og produktion. Du vil få stor indflydelse og en utrolig varierende hverdag, hvor hvert projekt er noget nyt. Der arbejdes i et agilt og innovativt miljø med højt til loftet og med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Stor frihed under ansvar og med mulighed for hjemmearbejde mv.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Klaus Bendixen på tlf. 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk

OM VIRKSOMHEDEN
Hos HMF Group er de kendt for deres høje kvalitet i alt, de gør – og for at producere og levere nyskabende kraner, der er ekstremt slidstærke. Du træder ind i en virksomhed med internationale kunder og samarbejdspartnere, hvor de har en innovativ tilgang til både vores arbejde, produkter – og udviklingen af vores dygtige medarbejdere. 
HMF Group A/S er en af verdens førende producenter af lastbilmonterede kraner. Med hovedsæde i Højbjerg ved Aarhus, har vi for længst etableret os som international spiller med datterselskaber og forhandlere i det meste af verden samt ca. 600 medarbejdere og en løbende omsætning lige omkring 1 mia. kroner. Læs mere om HMF Group A/S på www.hmfcranes.com

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email