IT-koordinator, Odense

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Region Syddanmark

Har du solid erfaring med IT-infrastruktur, herunder M365, VMware og Veeam?
Kunne du tænke dig et afvekslende job med en spændende hverdag og god mulighed for selv at kunne præge indholdet?
På vegne af en produktionsvirksomhed i Odense, søger vi en serviceorienteret IT-koordinator, som vil varetage IT-driften i samarbejde med eksterne leverandører og koncern IT.

STILLINGEN  
Som IT-koordinator får du ansvaret for IT-driften på fabrikken. Du får reference til CEO’en og har mulighed for indflydelse på en arbejdsplads, hvor der er kort vej fra ord til handling. Du vil blive single-point-of-contact ift. IT-systemer og -løsninger, og du trækker på eksterne leverandører når behovet opstår.

Dine daglige opgaver omfatter: monitorering af IT-driften, brugersupport samt indkøb af software og hardware og kontakt med leverandører.

Du bliver eneansvarlig for IT i Odense, og du vil have tæt kontakt til IT-leverandører. Du bliver derudover del af en international koncern, så der vil være opgaver i koncern IT. Har du interesse for en vis rejseaktivitet til datterselskaber, vil det også være en muligt at få opfyldt.

PERSONEN
Vi søger en kandidat som har erfaring med IT-drift og interesse i at tillære sig nye teknologier. Derudover søger vi en generalist, der trives med en stor kontaktflade, og som kan kommunikere på flere niveauer.

Det forventes at du har:   

  • God teknologiforståelse (server, virtualisering).
  • Solid erfaring med IT-infrastruktur, herunder M365, Windows server, VMware, Veeam-backup, netværk, WiFi, og gerne ERP-systemer.
  • Gode engelsksprogkundskaber således at du kan kommunikere klart med koncernens selskaber i udlandet.
  • Nogle års erfaring fra en lignende stilling - gerne fra en mellemstor produktionsvirksomhed. 

Af personlige kompetencer ser vi gerne at du kommunikerer klart omkring løsningsmuligheder og er serviceminded ift. dine kollegers behov. Derudover evner du at igangsætte aktiviteter, og har samtidig fokus på at afslutte igangværende opgaver. Du er både i stand til at arbejde selvstændigt og samarbejde med andre. Andre kendetegner dig som en der har en god situationsfornemmelse og har sans for problemløsning.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER  
Et job i en vækstorienteret produktionsvirksomhed med en flad struktur, hvor du får et betydeligt ansvar for IT funktionens udvikling og selve opgaveløsningen.
En spændende og selvstændig stilling med mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt.
Du vil få tilbudt en attraktiv gage og gode personaleforhold.

ANSØGNING  
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Klaus Bendixen på 60 20 45 46 eller kb@scr.dk.  

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email