IT-konsulent til 2. level Support 

Kontaktperson
Lars Holmer
lh@scr.dk
+45 28100418
Område
The Region of Southern Denmark

VIRKSOMHEDEN
Jysk IT er en stor spiller på markedet inden for drift af IT til tandlæger, dyrlæger, landbruget, og andre erhverv. På hovedsædet i Billund, arbejder 50 IT-medarbejdere med udvikling, support og hosting-løsninger. Du vil blive en del af Supportcentret med 25 dygtige kolleger som drifter og supporterer virksomhedens kunder i hele Danmark.

STILLINGEN
Som IT-konsulent vil du blive en del af det team der supporterer og drifter mere end 200 tandlægeklinikker. Du vil få en stilling, hvor de tekniske opgaver er varierede og hvor menneskelig kontakt er en essentiel del af hverdagen. Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

  • 2nd level telefonsupport
  • Administration af on-prem serverløsninger og hosting miljøer
  • Opsætning af netværk og hardware løsninger ude hos kunderne
  • Opsætning af nye on-prem serverløsninger
  • Opsætning og konfigurering af firewalls
  • Vidensdeling sammen med et team af andre 2nd level kollegaer
  • Overtagelse af IT-drift hos nye kunder samt styring af projekter hos nuværende kunder

PERSONEN
Du er måske uddannet IT-supporter eller har en lignende baggrund med flere års erfaring i branchen. Du har erfaring med on-premise løsninger på Windows Server og også gerne erfaring med:

  • Hyper-V
  • Veeam
  • Forståelse for netværk og evt. kendskab til arbejdet med Fortigate el. ubiquiti

Det er vigtigt, at du er udadvendt og at du gerne vil besøge dine kunder, da del at stillingens opgaver (så som serverinstallationer/overtagelse af IT-drift) løses ude. Du har en interesse for at lære tandlægebranchen at kende og er modtagelig for ny viden, både fra dine kolleger og kunder. Det er et krav, at du har kørekort og kan bruge egen bil i stillingen.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Du får muligheden for at folde dig ud som IT-konsulent i en varieret hverdag med gode muligheder for videreudvikling og for at præge din karrierevej. Din fortsatte faglige og personlige vækst kommer i høj grad fra dine kolleger og du vil opleve et meget socialt miljø, hvor alle er engagerede og hjælper hinanden. I denne stilling vil du være selvstændigt ude hos kunderne 1-2 dage om ugen og du vil opleve en høj grad af frihed under ansvar.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Lars Holmer på tlf. 28 10 04 18 eller mail lh@scr.dk.

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email