IT-infrastruktur Arkitekt, Aarhus N

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Region Midtjylland

Har du nogensinde tænkt på hvordan din kuffert sikkert og effektivt bringes fra check-in til bagageudlevering? Bagved ligger et imponerende system, hvor hardware spiller en afgørende rolle.
Brænder du for at arbejde med globale projekter og har du erfaring med IT-infrastruktur design og arkitektur?

BEUMER Group er førende indenfor udvikling og fremstilling af højteknologiske intralogistiske systemer til globale markeder. Virksomheden er familieejet i tredje generation og tæller 5.000+ ansatte fordelt på over 70 lande. SCR søger på vegne af Beumer en erfaren IT-infrastruktur Arkitekt til Project IT-teamet i Aarhus N.

STILLINGEN
Project IT- teamet er ansvarlige for design og kvalitet af produkter og koncepter, og her vil du få mulighed for at deltage i alle faser lige fra analyse, over test og idriftsættelse af systemer, til den endelige godkendelse. Dit fokus bliver at sikre at den tekniske og operationelle kvalitet lever op til Beumers standarder.

Udover planlægning og udførelse af produkttests, vil du også stå for teknisk guidning og coaching til teamets specialister.

Dine opgaver er bl.a. følgende:

 • Udvikling af projekt- og produktspecifikationer til Project IT-koncepter på globalt plan
 • Sikre overensstemmelse mellem nye designprojekter og BEUMER Groups generelle designguidelines
 • Skabe et framework for Project IT-koncepter, som kan bruges i udviklingsprojekter
 • Kvalitetssikre eget og 3. parts hardware ift. kvalitet og sikkerhed

PERSONEN
Som IT-infrastruktur Arkitekt er du med i beslutningsprocessen på stort set alle tekniske spørgsmål inden for området. Derfor har du gode kommunikationsevner, både på det tekniske område, men også det menneskelige, hvor du indgyder tillid og motivation.

Du evner at nedbryde komplekse projekter til specifikke opgaver der kan uddelegeres, og du deler gerne din viden som en struktureret og analytisk holdspiller.

Derudover er det væsentligt at du:

 • Har forståelse for kvalitetsprincipper inden for IT-hardware og –software
 • Har viden om “Cloud native” infrastruktur og cyber security hardening
 • Har erfaring med arkitektur, de nyeste generationer af hardware og Enterprise infrastruktur løsninger med eksempelvis: VMware, Windows herunder AD, forskellige SAN teknologier, Cisco netværk, Antivirus, Backup og Cloud
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk og trives i et internationalt miljø, hvor begge sprog bruges dagligt

For at træde nemt ind i rollen, er det en fordel for dig at du har relevante certificeringer som fx CCNA, MCP og VCP, men det er ikke et krav.

BEUMER TILBYDER

 • En spændende og udfordrende stilling, hvor du får et selvstændigt ansvar og store muligheder for at komme med løsninger til ”holdet”
 • Spændende tekniske udfordringer, projektorienteret kultur, en organisation i udvikling i en velkonsolideret privatejet virksomhed
 • En løn, som forhandles på et attraktivt niveau og omfatter pension og andre goder.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Klaus Bendixen på mobil 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email