IT Chef, Østjylland

Kontaktperson
Kirsten Volf Brøchner
kvb@scr.dk
+45 28 78 09 23
Område
Region Midtjylland

Vil du stå i spidsen for den totale IT-løsning hos Carletti A/S?
Trives du i spændet mellem forretningen og IT, og kan du sikre en stabil IT-drift, samtidig med at du udvikler IT-miljøet?

Virksomheden:
Carletti er en familieejet fødevarevirksomhed, som opererer inden for Fast Moving Consumer Goods – segmentet (FMCG). Carletti koncernen har produktion i hhv. Skødstrup, Vejle, Polen og Finland.

Virksomheden omsætter for ca. 700 mio. kr. De udvikler og producerer en bred vifte af chokolade-, konfekture- og bolsjeprodukter. Dels under egne mærker som bl.a. P-tærten, Skumbananen, Jakobsen (fyldte chokolader) og Evers bolsjer, og dels som private label produkter.

IT-afdelingen består af 3 personer der har ansvar for at både software og hardware fungerer 24/7. Virksomheden anvender i dag primært produkter fra Microsoft, såsom Office 365, Exchange online, Azure og Dynamics AX, men har f.eks. også eget udviklet produktionssoftware.

Stillingen:
I stillingen som IT Chef, vil du få det primære ansvar for den fortsatte udvikling af Carlettis digitalisering og samlede IT-setup, med reference til Carlettis CFO.

Som IT Chef, har du ansvaret for at sikre en stabil daglig IT-drift, og derudover eksekvere på den overordnede forretningsstrategi samt sikre overholdelse af IT-budgettet.

Opgaverne er på både taktisk og operationelt niveau. Det betyder, at du teknisk kan understøtte afdelingens IT supporter, være projektleder på IT-projekter samt selv konfigurere servere eller netværk. Derudover vil du få ansvar for indkøb af hardware og software samt dialog med de eksterne leverandører og samarbejdspartnere.

Der er flere store og spændende projekter i pipeline, der involverer kollegaer på tværs i hele virksomheden, som du vil blive involveret i fra start til slut. Nogle af disse projekter involverer fabrikkerne i både Polen og Finland. Det forventes derfor ca. 20 rejsedage årligt.

Personen:

  • Du har sandsynligvis en videregående uddannelse
  • Du har flere års erfaring med drift af et IT-miljø i en produktionsvirksomhed, som opererer ud fra flere lokationer.
  • Derudover har du en god forretningsforståelse og kan oversætte direktionens ønsker til veldefinerede IT-projekter.
  • Du er garant for at sikre fremdrift i projekter og du formår at få dem afsluttet.
  • Du trives med daglig sparring, med både medarbejdere og ledelse.
  • Du er flydende i dansk i både skrift og tale, og du har gode engelskkundskaber

Virksomheden tilbyder:
Du får her muligheden for at komme med på en forretningskritisk digital rejse og arbejde tæt sammen på tværs af hele organisationen.

Derudover har du stor mulighed for at præge egen hverdag, hvor du får det fulde ansvar for IT-driften og udviklingen i en virksomhed, der bevæger sig hurtigt i FMCG-branchen. Dette med en direktion, der har stor vilje til at investering i IT tiltag, der fremmer forretningens vækst.

Ansøgning:
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte SCR Rekruttering – Seniorkonsulent Kirsten Brøchner, Mobil: 28780923, mail: kvb@scr.dk

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email