IT-Afdelingsleder med ansvar for integrationer, Aabenraa

Kontaktperson
Kirsten Volf Brøchner
kvb@scr.dk
+45 28 78 09 23
Område
Region Syddanmark
Integrationer er omdrejningspunktet i langt de fleste af ABENAs projekter og applikationer, hvor du får ansvar for både teknikken og dit team.

STILLINGEN
I denne nyoprettede stilling som afdelingsleder, vil du få muligheden for at sætte retning i en afdeling, der har stor forretningsstrategisk betydning. Dette med reference til ABENAs Head of Digital and Integration.

Som ABENAs nye afdelingsleder af Integrations vil du stå i spidsen for et team bestående af seks interne udviklere, en løsningsarkitekt, to EDI-arkitekter, samt et antal eksterne, fast tilknyttede udviklere, der sidder i Sri Lanka. Teamets fornemste opgave er at sørge for integration mellem interne systemer i ABENAs danske og udenlandske selskaber.

Stillingen er nyoprettet for at understøtte vækstplanerne og det fortsatte fokus på IT’s centrale rolle i hele ABENA; som en proaktiv medspiller for forretningen.

OPGAVERNE
Idet du får det fulde lederansvar for de tekniske specialister i afdelingen, hvor også rekruttering, lønforhandlinger og MUS-samtaler mv. er en del af din opgave, så kan der nævnes øvrige opgaver:

  • Skabe struktur og overblik over integrationsporteføljen og projekter
  • Udvikle medarbejderne i dit team og fastholde en høj medarbejdertilfredshed
  • Agere sparringspartner på arkitektur og teknik
  • Gå forrest og løfte teamets motivation
  • Prioritere indkomne opgaver set med koncernøjne

Hvad vil det sige at være leder i ABENA?
Som leder i ABENA vil du blive en del af det nære lederteam på 4 personer og samtidig en del af et tværgående lederteam i IT på ca. 15 personer. Derudover vil du få stor mulighed for at skabe dig et ledernetværk udenfor IT, idet ABENA understøtter deres mellemledere via et lederforum, der deler erfaringer i formelle og uformelle konstellationer. Din personlige lederudvikling er ligeledes understøttet fra din leder i ABENA.

PERSONEN
Ud over, at du har en teknisk indsigt, der gør at du kan være en god sparringspartner for dine medarbejdere, er du i stand til at søge de gode kompromisser mellem projektprioriteter, tekniske løsninger og leveringsevne.

Du forstår at dyrke de gode relationer med interne og eksterne samarbejdspartnere, og skabe respektfulde samarbejdsrelationer.

Du er IT personen, der har valgt at gå ledervejen. Vi forestiller os, at du har minimum 2-5 års ledererfaring for tekniske specialister.

Vi forventer en leder, der er empatisk og formår at få teamet med, samtidig med at du kan arbejde procesorienteret og struktureret.

Da ABENA er en international virksomhed, kræves det at du er en stærk kommunikator på både dansk og engelsk.

Et dedikeret team står klar til at tage dig med ombord
Du bliver en del af et velfungerende og kompetent team, hvor humøret og arbejdsglæden præger dagligdagen.
ABENA giver dig mulighed for at udvikle dine kompetencer i en flad organisation, præget af høj grad af tillid og selvstændighed.
Miljøet er uformelt med positive og engagerede kollegaer, og fælles for alle er, at der lægges vægt på ordentlighed. Vi går langt for at hjælpe hinanden, og går meget op i det kollegiale.

ANSØGNING
Rekrutteringen gennemføres i samarbejde med SCR Rekruttering. Vi vurderer ansøgningerne løbende, og vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent hos SCR – Kirsten Brøchner på tlf. 28 78 09 23 eller mail kvb@scr.dk

OM ABENA
ABENA er en dynamisk, dansk, familieejet koncern med hovedsæde i Aabenraa. ABENA efterlever deres værdier: Tillid – Retfærdighed – Samarbejde. Samtidig mener de, at det skal være sjovt at gå på arbejde. ABENA beskæftiger ca. 1800 medarbejdere og arbejder primært med healthcare og daglige forbrugsvarer, der sælges i 90 lande.
ABENA producerer og sælger en lang række kvalitetsprodukter, og deres kunder er hovedsageligt sygehuse, plejehjem, kommunal hjemmepleje, skoler, daginstitutioner og private erhvervsvirksomheder. Udover egenproduktion i Danmark, Sverige og Frankrig, sourcer de fra producenter over hele verden.
Du kan læse mere på www.abena.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email