Intern systemkonsulent, Hasselager

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Region Midtjylland

Har du stor interesse for netværk, IT-sikkerhed, VMware og Windows administration?
Kunne du tænke dig et afvekslende job med en spændende hverdag og stor mulighed for selv at kunne præge indholdet?
Har du et stort kvalitetsfokus og sans for optimering?

Så er du måske den helt rette til jobbet som systemkonsulent hos vores kunde Caljan.

VIRKSOMHEDEN
Caljan er verdens førende producent af teleskoptransportører. Når du modtager en pakke via GLS fra fx Amazon, har pakken sandsynligvis været læsset eller losset ved hjælp af en Caljan teleskoptransportør.

Der opereres på et globalt marked præget af høj vækst på grund af en stadig stigende e-handel og dermed flere pakker, som skal håndteres på teleskoptransportører. Medarbejderstaben tæller over 600 medarbejdere fordelt på syv lokationer i Europa samt en i USA. Hovedsædet ligger i Hasselager ved Aarhus, hvor du vil få din daglige gang hvis du bliver ansat.

STILLINGEN
Caljan har inden for de sidste par år foretaget store ændringer i deres IT-infrastruktur, herunder bl.a. nyt AD, backup-løsning og netværksovervågning. Store dele af deres basis IT-fundament er på plads, men da de ønsker at sætte skub i flere netværksprojekter, søger de en kollega med gode kompetencer på området.

En af dine første opgaver vil være at tage del i planlægningen af den nye IT-infrastruktur, specielt på netværksdelen.

Nedenstående vil være nogle af dine primære opgaver, men du vil også blive involveret i andre projekttyper:

 • Site-to-site VPN
 • Administration af WIFI-løsning og switche
 • Netværksmonitorering
 • IT-sikkerhed
 • Flytning af servere til datacenter
 • Backup, administration og optimering af arbejdsgange og eksisterende løsninger

TEAMET
IT styres fra hovedkontoret i Hasselager, hvilket betyder, at der hurtigt kan eksekveres, når en god idé opstår. IT-afdelingen består i dag af 5 personer, hvoraf 3 er dedikeret til supportfunktionen, som du også samarbejder med som second-line. Du vil referere til IT-manageren.

Opgaverne i organisationen spænder meget bredt og omfatter bl.a., netværksadministration, Windows server administration samt håndtering af lokale og globale projekter.

PERSONEN
Du må gerne have netværk- og servererfaring fra en større produktionsvirksomhed, men det er ikke et krav. Jobbet bliver dog nemmere at træde ind i, hvis du kommer med solid erfaring med:

 • Firewalls og switche (Aruba/Palo Alto)
 • WIFI (Aruba) og netværk generelt
 • Storage (IBM eller lignende)
 • VMware
 • Server administration, herunder, AD, DNS, DHCP, SQL, print

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste. Du kan være IT Administrator, Datamatiker, eller IT Supporter med stor erfaring og mod på mere, eller noget helt fjerde. En del af jobbet vil være at indgå i tværorganisatoriske teams, hvor projekterne kræver input eller support fra IT-afdelingen.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Hos Caljan får du en hverdag præget af en uformel omgangstone, hvor der, med vægt på stor professionalisme, altid er plads til et godt grin. Du får en grundig oplæring således at du er klædt godt på til de spændende opgaver, der venter dig.

Der må medregnes et mindre antal rejsedage, hvor du besøger datterselskaber. Dette giver dig mulighed for få en bedre viden om hele IT-setuppet i udlandet samt møde dine udenlandske kolleger.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Klaus Bendixen på mobil 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk

Læs mere om Caljan – Logistics Automation Technology

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email